Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Εκ νέου πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας ο Ιωάννης Κόνσουλας
Εκ νέου πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας ο Ιωάννης Κόνσουλας

Εκ νέου πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας ο Ιωάννης Κόνσουλας

Εκ νέου πρόεδρος  του Συμβολιογρφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας αναδείχθηκε ο συμβολαιογράφος   Ιωάννης Αθ.  Κόνσουλας , κατά τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Συμβούλων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας που έγιναν στις 10 Ιουνίου .

Σύμβουλοι εξελέγησαν  οι :

  1.  Δημήτριος Παπαστεργίου, Συμβολαιογράφος Λάρισας
  2.  Στυλιανή Δράκου, Συμβολαιογράφος Αλμυρού
  3.  Σταος Δημητριάδης, Συμβολαιογράφος
  4.  Χρήστος Τσιαμούρας, Συμβολαιογράφος Λάρισας
  5.  Αναστάσιος Λαζαρίδης, Συμβολαιογράφος Σερβίων
  6.  Φανή Ζέγκα-Χελιδώνη, Συμβολαιογράφος Λάρισας

Κατά τη του Δ.Σ. την 10η Ιουνίου 2018, συγκροτήθηκε αυτό σε σώμα, η σύνθεση δε αυτού έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος:                           Ιωάννης Κόνσουλας
  • Αντιπρόεδρος:                    Δημήτριος Παπαστεργίου
  • Γεν. Γραμματέας:              Σταος Δημητριάδης
  • Ταμίας:                                Φανή Χελιδώνη-Ζέγκα
  • Μέλη:                                   Στυλιανή Δράκου, Χρήστος Τσιαμούρας, Αναστάσιος Λαζαρίδης

Mήνυμα προέδρου

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας για τρίτη συνεχή θητεία στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου μας.

Ευχαριστώ τα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαρκή και επίμονη στήριξη και συνεργασία τους. Επίσης συγχαίρω τα μέλη του νέου ΔΣ για την εκλογή τους και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη συνδρομή και συμβολή τους στην κοινή μας .

Όμως δεν θα σας δηλώσω ούτε θα υποσχεθώ ότι η Ελληνική Συμβολαιογραφία μπορεί να πορευτεί με ομόνοια και σύμπνοια για την διασφάλιση της ορθής εκτέλεσης των καθηκόντων μας και την προώθηση των αιτημάτων μας, παρόλο που αυτό ήταν και παραμένει προτεραιότητα για εμένα. Οι αυτές, οσοδήποτε εύηχες και αν είναι, δεν ανταποκρίνονται στη δυσάρεστη πραγματικότητα που είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε.

Συνάδελφοι, δεν σας έκρυψα ποτέ ότι, δυστυχώς, η συμβολαιογραφία δεν είναι πια ενωμένη και ως εκ τούτου δεν αρθρώνει κοινό λόγο. Η συμπόρευση είναι δύσκολη και έχουμε από καιρό με άλλους συναδέλφους διαχωρίσει τη θέση μας σε πολλά από τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου μας. Τόσο εγώ όσο και το ΔΣ του Συλλόγου μας θα συνεχίσουμε να διατυπώνουμε προτάσεις για το κοινό καλό και να υπερασπιζόμαστε και να προωθούμε με όλες τις δυνάμεις και ικανότητες τα δίκαια αιτήματά μας για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και του σεβασμού για το λειτούργημα του Συμβολαιογράφου.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

τα προβλήματα και οι προκλήσεις είναι πολλές, δεσμεύομαι  όμως ότι πάντα θα ακούω τα μέλη του Συλλόγου μας, πάντα θα υπερασπίζομαι τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και θα σέβομαι τις απόψεις της μειοψηφίας και θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον συγκερασμό τους. Θα συνεχίσω, όπως έπραξα μέχρι σήμερα, να εργάζομαι άοκνα και άδολα για το κοινό καλό, χωρίς υστεροβουλία και χωρίς μικροπολιτικές αντιλήψεις, με βάση τις δημοκρατικές αρχές και αξίες, με σεβασμό στους συναδέλφους και στις συλλογικές διαδικασίες.

Με ευχαριστίες και τιμή

Ο Πρόεδρός σας

Γιάννης Κόνσουλας”

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση