Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών, των συλλόγων, των φορέων και των εταιριών στο κάλεσμα της ς ς για συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους.

Στο πλαίσιο της αλυσίδας αλληλεγγύης και προσφοράς για την κάλυψη των πρώτων, επειγουσών αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά, στην ς συγκεντρώνονται μεγάλες τητες νερού, τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού, προσωπικής ς, μασκών και αντισηπτικών, καθώς και τροφών για οικόσιτα ζώα. Τις επόμενες μέρες η πρώτη αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναχωρεί για να παραδοθεί στους πυρόπληκτους.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα προσφοράς και ς της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Θεσσαλία βίωσε πρόσφατα δύσκολες καταστάσεις με την θεομηνία του Ιανού και τον καταστροφικό σεισμό και σήμερα ανταποδίδει την αμέριστη βοήθεια και συμ που δέχτηκε από όλη τη χώρα» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση