Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην «ΑΡΤΟΖΑ 2019»
Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην «ΑΡΤΟΖΑ 2019»

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην «ΑΡΤΟΖΑ 2019»

Δυνμική προυσία είχε και φέτος η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε μία από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα, την ARTOZA 2019, η οποία συγκέντρωσε, όλο τον κόσμο της αρτοποιίας και της ζαχαρος στο MetropolitanExpo στην Αθήνα, σε ένα πλούσιο από εμπορικές επαφές και συμφωνίες αλλά και παράλληλες επιμορφωτικές εκδηλώσεις, τετραήμερο.

Περισσότεροι από 270 κορυφαίοι εκθέτες, από όλο το φάσμα της προμηθευτικής ς, υποδέχτηκαν δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών σε Α' Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαρος, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Τα μοντέρνα, πλούσια σε εκθέματα, υπηρεσίες και καινοτομίες περίπτερα των εκθετών -ανάμεσά τους οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής- που αναπτυχτήκαν  σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ., προσφέροντας στους 40.000 και πλέον επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων, ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η του κλάδου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο βρισκόταν σε στρατηγική θέση, κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε θετικές κριτικές για την άρτια παρουσία των Θεσσαλικών επιχειρήσεων, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Θεσσαλικά προϊόντα. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν τα υπηρεσιακά στελέχη  Μαρία  Κωνσταντινίδου και  Δέσποινα  Κιτσικούδη.

Στην  αποστολή της Θεσσαλίας συμμετείχαν τα επιμελητήρια Λάρισας, και Τρικάλων, καθώς και επαγγελματίες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις τους και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Μεταξύ αυτών η Αφροδίτη Μπαρελιέ εκπρόσωπος της εταιρίας Αφοί Α. εωργούλα ΑΕ, οι   Εβελίνα Μωραΐτη και Κωνσταντίνα Μωραΐτη για την εταιρία Αφοί Μωραΐτη ΑΕ, οι κ.κ. Κώστας Χάμος και Βασίλης Κρατούνης  εκπρόσωποι της εταιρίας   ΟΙΚΟΠΑΛ  ΙΚΕ και οι Βασίλειος και Ζαχαρή για την εταιρία ΠΛΑΣΤ ΦΑΡΣΑΛΩΝ EUROPLAST.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση