Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Διορία σε δημάρχους έως 5 Ιουνίου για επαναφορά των σχολικών φυλάκων
Διορία σε δημάρχους έως 5 Ιουνίου για επαναφορά των σχολικών φυλάκων

Διορία σε δημάρχους έως 5 Ιουνίου για επαναφορά των σχολικών φυλάκων

Μέχρι τις 5 Ιουνίου οι δήμαρχοι θα πρέπει να προχωρήσουν στην πράξη κατάταξης των σχολικών φυλάκων, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επαναφοράς στις παλιές τους θέσεις, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους.

Ειδικότερα ζητείται από τους δημάρχους να εκδώσουν άμεσα πράξη κατάταξης των σχολικών φυλάκων, και να τη στείλουν, μαζί με τα στοιχεία των υπαλλήλων, στην Διεύθυνση προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών, μέχρι τις 5/6.

Ακολουθεί η υπογραφή από τον υπουργό Εσωτερικών της διαπιστωτικής πράξης για την επάνοδο στην υπηρεσία τους, ενώ θα γίνει συγκεντρωτική καταγραφή ανά δήμο του προσωπικού που επανέρχεται στις παλιές θέσεις. Οι υπάλληλοι που υπέβαλαν αίτηση επαναφοράς στους δήμους κατατάσσονται σε επανασυσταθείσες θέσεις ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο που κατείχαν όταν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή λύθηκε η εργασιακή τους σχέση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση