Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ »  Διεθνείς εμπορικοί όροι INCOTERMS 2020 
 Διεθνείς εμπορικοί όροι INCOTERMS 2020 

 Διεθνείς εμπορικοί όροι INCOTERMS 2020 

Με ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το διήμερο διαδικτυακό που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με θέμα: «Διεθνείς Εμπορικοί Όροι INCOTERMS 2020».

Με αυτό το ο Σύνδεσμος άνοιξε τον πρώτο κύκλο μιας σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων με αντικείμενο τις εξαγωγικές διαδικασίες, με στόχο να προσφέρει έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση στα στελέχη των εξαγωγικών τμημάτων των επιχειρήσεων-μελών του, σχετικά με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τις διαδικασίες, την ειδική ορολογία και τις σύγχρονες πρακτικές στις διεθνείς παραδόσεις εμπορευματικών συμβολαίων, για την επίτευξη βιώσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Το πρώτο από τα τρία (3) Σεμινάρια του 1ου κύκλου, με θέμα: «Διεθνείς Εμπορικοί Όροι INCOTERMS 2020», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 και το Σάββατο  29 Ιανουαρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες εφοδιάστηκαν με τις αναγκαίες γνώσεις αναφορικά με το περιεχόμενο και τον τρόπο ορθής χρήσης των αναθεωρημένων Διεθνών εμπορικών Όρων INCOTERMS ® 2020, έτσι ώστε:

  • να κατανοήσουν προκειμένου να διαχειριστούν αποτελεσματικά τους οικονομικούς κινδύνους που υποκρύπτουν οι Διεθνείς εμπορευματικές παραδόσεις,

  • να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να εξυπηρετούν καλύτερα και με ασφάλεια τις ανάγκες της επιχείρησής τους, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις με συνεργάτες, Claims και έξοδα που ροκανίζουν τα κέρδη

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Γεώργιος Ζερίτης,  ο οποίος διαθέτει πολυετή επαγγελματική προϋπηρεσία στους τομείς Sales, Marketing, Operations και International Business Development σε περιβάλλοντα Β2Β, FMCG, B2C & EPC Contracting, έχοντας εκτεταμένη δραστηριότητα σε έναν ευρύ αριθμό διεθνών αγορών.

Είναι πτυχιούχος του ΕΚΠΑ και έχει μετεκπαιδευτεί στο Strathclyde Business School της Γλασκώβης (MBA in Corporate Strategy & Finance) και στο Cambridge Judge Business School (Cambridge General Management Certificate of Achievement) στους τομείς Strategic & Performance Management, Corporate Investment και Organisational Innovation.

Το δεύτερο του 1ου Κύκλου, θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και θα έχει θέμα: “Διεθνείς Διακανονισμοί Πληρωμής & Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου”.

Η σειρά θα κλείσει με το τρίτο το οποίο προγραμματίζεται για τις 11-12 Μαρτίου 2022, με θέμα: “Σύνταξη Συμβάσεων Διεθνούς Πώλησης & Εξαγωγική Τιμολόγηση” .

Τα 3 αυτά προγράμματα είναι αυτοτελή, ενώ όλα μαζί παρέχουν μια πολύπλευρη, άμεσα εφαρμόσιμη εξαγωγική τεχνογνωσία που καλύπτει τόσο ανάγκες γνωστικές, όσο και διαχείρισης κινδύνων και σχέσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση