Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Δεκαέξι σεισμόπληκτες οικογένειες στη Θεσσαλία εγκαθίστανται στους νέους οικίσκους
Δεκαέξι σεισμόπληκτες οικογένειες στη Θεσσαλία εγκαθίστανται στους νέους οικίσκους

Δεκαέξι σεισμόπληκτες οικογένειες στη Θεσσαλία εγκαθίστανται στους νέους οικίσκους

Που παρέλαβε σήμερα η Περιφέρεια από το Υπ. Υποδομών

Δεκαέξι οικογένειες σε σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας εγκαταστάθηκαν σε ισάριθμους οικίσκους που παραδόθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και διανεμήθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη στιγμή, μετά τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου έθεσε ως βασική προτεραιότητα την κάλυψη της στεγαστικής ανάγκης των ανθρώπων που δεν μπορούν να κατοικήσουν στα τους και διαχρονικά μέχρι σήμερα παρακολουθεί στενά τις νέες ανάγκες που προκύπτουν, ώστε να καλυφθούν όλοι οι . Οι 16 που παρέδωσε σήμερα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καλύπτουν στεγαστικές ανάγκες οικογενειών στους Δήμους Λαρισαίων, Ελασσόνας, Τρικκαίων και Παλαμά.

Συγκεκριμένα: στο Δήμο Λαρισαίων 1 οικίσκος εγκαταστάθηκε στο Κουτσόχερο, 1 στο Κάστρο, 2 στη και 3 στη . Στο Δήμο Ελασσόνας: 2 εγκαταστάθηκαν στο Πραιτώρι, 1 στη Μαγούλα και 2 στο Αμούρι. Στο Δήμο Τρικκαίων 1 οικίσκος εγκαταστάθηκε στη Ζηλευτή. Στο Δήμο Παλαμά 1 οικίσκος εγκαταστάθηκε στον Παλαμά και 2 στο Προάστιο.

Την παραλαβή, διανομή και εγκατάσταση των 16 οικίσκων επέβλεψαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Λαδόπουλος, Κώστας Νούσιος, Κοινωνικής Πρόνοιας Νίκος Καραγιάννης, Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας και ο συντονιστής της προμήθειας, προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασίλης .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

  • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση