Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

Σήμερ το πόγευμα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Δύο εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας για τα Χριστούγεννα και την .Πρόκειται για τη Χριστουγεννιάτικη αφιερωμένη στα παιδιά της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), που θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Ξενία» Βόλου και την για την που θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον αύλειο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου ΑγιοΒασίληδες θα μοιράσουν δώρα σε όλα τα παιδιά που θα παραβρεθούν.

Όπως ανακοινώθηκε στην πρωινή  συνέντευξη Τύπου από την αεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη,  η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση προς τιμή κάποιου ιδρύματος και φέτος η εκδήλωση θα στηρίξει τα παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ. Το πρόγραμμα της σημερινής εκδήλωσης θα περιλαμβάνει πολλά δώρα, events και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, υπό τους ήχους του Μουσικού Συνόλου του Μουσικού Σχολείου Βόλου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Ίωνες».

Η αντι ανακοίνωσε ότι η δεύτερη εκδήλωση για την Πρωτοχρονιά θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον αύλειο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου Αγιο Βασίληδες θα μοιράσουν δώρα σε όλα τα παιδιά της Μαγνησίας που θα παραβρεθούν.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το παιδικό και εφηβικό χορευτικό τμήμα και η χορωδία της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών «Ίωνες», όπως ανέφερε η χοροδι της Εστίας Μαρία Βασταρδή. Επίσης, την εκδήλωση θα επενδύσει μουσικά η χορωδία του Δήμου Αλμυρού.

Η κα. Κολυνδρίνη κάλεσε τους πολίτες της Μαγνησίας και τα παιδιά να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Πέπη Παπανδρέου, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την αεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και έδωσε στοιχεία για το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στη Μαγνησία, χαρακτηρίζοντας  το 2016  δύσκολη χρονιά,  αλλά παρόλα αυτά έγιναν  συνεχείς δραστηριότητες, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των συμπολιτών  και το παράρτημα κατάφερε να σταθεί στα πόδια του.

Επίσης ανέφερε ότι τη χρονιά που φεύγει, δεν υπάρχει ανασφάλιστο παιδί της ΕΛΕΠΑΠ, σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια.

Η κα Παπανδρέου είπε ακόμη ότι στόχος είναι η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού και η εξειδίκευση, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά να κάνουν βήματα ζωής και πρόσθεσε ότι μέσω των εκδηλώσεων γίνεται προσπάθεια ευαισθητοποίησης περισσότερων συμπολιτών, ώστε γίνουν συνδρομητές αφοσίωσης ή συνδρομητές χαράς.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση