Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Αθ. Ακρίβος: Συνεχίζουμε δυναμικά με νέο πακέτο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων
Αθ. Ακρίβος:  Συνεχίζουμε δυναμικά με νέο πακέτο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Αθ. Ακρίβος: Συνεχίζουμε δυναμικά με νέο πακέτο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Συνεχίζει την οργάνωση του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος Αθανάσιος Ακρίβος. Εννέα νέα ονόματα εμπλουτίζουν το του Συνδυασμού .

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βόλου ανακοινώνονται τα τρία πρώτα ονόματα. Πρόκειται για τη φυσικοθεραπεύτρια Φουτσόγλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Πράσινου Κινήματος -Σοφία Φυσέκη, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος και τον αγροτοκτηνοτρόφο Κώστας Τσουμπέκο, από το Βελεστίνο.

Τρεις κυρίες είναι οι πρώτες υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι στην Ενότητα της Λάρισας: η ιδιωτική υπάλληλος, Βάια Τριανταφύλλου, η επίσης ιδιωτική υπάλληλος Ελευθερία Σταματοπούλου, με καταγωγή από το Σκλήθρο –Αγιάς και η λογίστρια – φοροτεχνικός Ευτυχία – Σάρρα Βαρσάνο.

Η Βάσω Μαντζάνα, ιδιωτική υπάλληλος, θα είναι υποψήφια στην .

Άλλα τρία ονόματα ανακοινώνονται και για την Περιφερειακή Ενότητα ς, η Θεοφανία Κατσιώτη, ξενοδοχοϋπάλληλος και μέλος του Δ.Σ. της Οικος Οργάνωσης Μουζακίου, ο Αθανάσιος Πάντος, δημόσιος υπάλληλος και ο Νικόλαος Πλιάσσας.

Για τις νέες και τους νέους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αθανάσιος Ακρίβος, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τις κυρίες και τους κυρίους συντο μου Θεσσαλούς, που με εμπιστεύονται με την υποψηφιότητά τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Συνδυασμό για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για τους Πολίτες και τη Θεσσαλική γη. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. Σύντομα, με το νέο έτος θα ανακοινωθεί και νέο πακέτο υποψηφίων. Συνεχίζουμε δυναμικά.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση