Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Αθ. Ακρίβος: Συνεχίζουμε δυναμικά με νέο πακέτο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων
Αθ. Ακρίβος:  Συνεχίζουμε δυναμικά με νέο πακέτο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Αθ. Ακρίβος: Συνεχίζουμε δυναμικά με νέο πακέτο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Συνεχίζει την οργάνωση του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Αθανάσιος Ακρίβος. Εννέα νέα ονόματα εμπλουτίζουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Στην Περιφερειακή Ενότητα ανακοινώνονται τα τρία πρώτα ονόματα. Πρόκειται για τη φυσικοθεραπεύτρια Κυριακή Φουτσόγλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Πράσινου Κινήματος -Σοφία Φυσέκη, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος και τον αγροτοκτηνοτρόφο Κώστας Τσουμπέκο, από το Βελεστίνο.

Τρεις κυρίες είναι οι πρώτες υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι στην Ενότητα της Λάρισας: η ιδιωτική υπάλληλος, Βάια Τριανταφύλλου, η επίσης ιδιωτική υπάλληλος Ελευθερία Σταματοπούλου, με καταγωγή από το Σκλήθρο –Αγιάς και η λογίστρια – φοροτεχνικός Ευτυχία – Σάρρα Βαρσάνο.

Η Βάσω Μαντζάνα, ιδιωτική υπάλληλος, θα είναι υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Άλλα τρία ονόματα ανακοινώνονται και για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, η Θεοφανία Κατσιώτη, ξενοδοχοϋπάλληλος και μέλος του Δ.Σ. της Οικολογικής Οργάνωσης Μουζακίου, ο Αθανάσιος Πάντος, δημόσιος υπάλληλος και ο επιχειρηματίας Νικόλαος Πλιάσσας.

Για τις νέες και τους νέους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αθανάσιος Ακρίβος, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τις κυρίες και τους κυρίους συντοπίτες μου Θεσσαλούς, που με εμπιστεύονται με την υποψηφιότητά τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Συνδυασμό για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για τους Πολίτες και τη Θεσσαλική γη. Τους εύχομαι καλή και καλή στον κοινό μας αγώνα. Σύντομα, με το θα ανακοινωθεί και νέο πακέτο υποψηφίων. Συνεχίζουμε δυναμικά.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση