Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε δημοσιογράφος στην Καρδίτσα

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε δημοσιογράφος στην Καρδίτσα

Την απρόκλητη που δέχθηκε το μέλος Παναγιώτης Κολτσίδας από διοικητικό σύμβουλο του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου, καταδικάζει η Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας .

Ειδικότερα ο διοικητικός σύμβουλος απαίτησε από το δημοσιογράφο να μην καταγράψει τα λεγόμενά του σε βίντεο και όταν αυτός του επισήμανε πως απλά κάνει την δουλειά του, ο πρώτος τον εξύβρισε με χυδαίο τρόπο.
Κατόπιν τούτου ο Π. Κολτσίδας καθώς και όλοι οι συνάδελφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν από την .

Η Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας συμπαρίσταται στο μέλος της όπως και σε κάθε συνάδελφο ο οποίος παρεμποδίζεται κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο διοικητικός σύμβουλος του ΕΒΕ Καρδίτσας όφειλε να γνωρίζει πως οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. στο οποίο μετέχει, είναι δημόσιες και κατά συνέπεια, ο έχει όχι απλά τη δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να τις καταγράφει, ώστε να ενημερώνεται ο επιχειρηματικός κόσμος και γενικότερα οι της περιοχής, για τον τρόπο λειτουργίας και τις αποφάσεις του οργάνου.

Καλούμε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας να μην επιτρέψει να επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό και να προστατεύσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Τύπου.

Τέλος, χαιρετίζουμε την απόφαση των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούσαν τη να αποχωρήσουν, καθώς με τη στάση τους έδειξαν πως δεν θα επιτρέψουν να υπάρξουν φαινόμενα λογοκρισίας και παρεμπόδισης της ενημέρωσης των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

"Αλιεύοντας" την είδηση