Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Απονομή βραβείων Μαρκατά
Απονομή βραβείων Μαρκατά

Απονομή βραβείων Μαρκατά

Στην απονομή των βραβείων «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά» για το έτος 2022 προχώρησε η διοίκηση του Μορφωτικού Ιδρύματος της , Στερεάς ς και Εύβοιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, στα γραφεία της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, στον Βόλο και τα βραβεία δόθηκαν σε δύο απόφοιτους Λυκείων της Θεσσαλίας-Στερεάς ς που πέτυχαν σε πανεπιστημιακές σχολές δημοσιογραφίας.

Συγκεκριμένα, φέτος βραβεύθηκαν οι Θάνος Ρουσόπουλος, απόφοιτος του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας , που εισήχθη 2ος στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και η Άννα Πέρα, απόφοιτος του 4ου Ημερησίου ενικού Λυκείου , που εισήχθη 11η στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στους δύο πρωτοετείς , εκτός από το σχετικό έπαινο, το βραβείο αντιστοιχούσε και σε χρηματικό ποσό.

Την απονομή των βραβείων έκαναν ο πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος και της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας ιώργος Τσιγκλιφύσης και ο αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Γιάννης Σιούλας.

Η απονομή των βραβείων Μαρκατά είναι ένα θεσμός που υλοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και αφορά αποφοίτους Λυκείων της Κεντρικής Ελλάδας, που επιτυγχάνουν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση