Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Aνταπόκριση στα προβλήματα του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας από την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου
Aνταπόκριση στα προβλήματα του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας από την υφυπουργό  Δόμνα Μιχαηλίδου

Aνταπόκριση στα προβλήματα του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας από την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου

 

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην η της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας , Δήμητρα Παππά.

Η πρόεδρος , ενημέρωσε την υπουργό για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Κέντρου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων για τον 19 , οι οποίες εξασφάλισαν την επικοινωνία των ωφελουμένων και των γονέων τους με το προσωπικό του Κέντρου , διασφαλίζοντας τόσο την εκπαίδευση όσο και την ψυχική τους ισορροπία.

Επιπλέον η πρόεδρος τόνισε την απουσία επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων στις κλειστές δομές καθώς και την άμεση αντιμετώπιση χωρίς την επιβάρυνση νοσοκομειακών μονάδων , των ύποπτων περιστατικών σε χώρους απομόνωσης που είχαν προβλεφθεί για κάθε ενδεχόμενο.

Η υπουργός συνεχάρη την πρόεδρο και μέσω αυτής το Διοικητικό Συμβούλιο και το σύνολο των εργαζομένων για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν για αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το στα περισσότερα εκ των οποίων, η υπουργός, έχει ήδη δρομολογήσει τις λύσεις.

Η πιο συγκινητική στιγμή της συνάντησης εκτυλίχθηκε όταν η κ. Παππά έδωσε στην υπουργό τα δώρα που είχαν ετοιμάσει για αυτή τα «παιδιά» του εκφράζοντας την ειλικρινή τους αγάπη και ένα τεράστιο “ευχαριστώ” προς το πρόσωπό της για τη συμπαράσταση που δείχνει στα προβλήματα του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας.

Μιχαηλίδου-Παππά

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nαυαγοσωστική επιχορήγηση σε ΟΤΑ της Μαγνησίας #ναυαγοσωστικήκάλυψη - https://t.co/cV2wgM8EMG -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/Nh8nh2Zwjz -

  • Ν. Καρδούλας: Ανέβηκε 6 θέσεις η Ελλάδα το 2020 #βιώσιμηανάπτυξη - https://t.co/eR2w6SuaaA -

"Αλιεύοντας" την είδηση