Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διευκρινίσεις γραφείου Τύπου για τη σχέση Μπέου-Αγοραστού
Διευκρινίσεις γραφείου Τύπου για τη σχέση Μπέου-Αγοραστού

Διευκρινίσεις γραφείου Τύπου για τη σχέση Μπέου-Αγοραστού

“Η προσπάθει ορισμένων κύκλων ν εμφανίσουν τις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό σαν κακές και ευρισκόμενες σε κατάσταση ρήξης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.
Αυτό τονίζεται από το Τύπου του δημάρχου, επιχειρώντας να αμβλύνει την κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Οι αυτές αντιθέτως βρίσκονται, όπως ήταν πάντα άλλωστε, σε ένα πολύ καλό σημείο, καθώς προσδιορίζονται από την αμοιβαία εκτίμηση και διάθεση για ειλικρινή και αποτελεσματική συν μεταξύ των δύο πλευρών και στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών του Βόλου.

Η αυθαίρετη ερμηνεία της αναφοράς του κ. Μπέου σε «λίγη» Περιφέρεια σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα παροχής στήριξης για την διεκδίκηση της Πολιτισιτκής Πρωτεύουσας του 2021, είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι δεν αναφέρεται στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη, αλλά στην αντικειμενική δυνατότητα παρέμβασης της ίδιας της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη στη συγκεκριμένη διαδικασία, με βάση τις θεσμικές, νομικά κατοχυρωμένες αρμοδιότητές τους.

Άλλωστε οι δυνατότητες που η ίδια η της πόλης μας διαθέτει είναι αρκετές για να στηριχτεί από εμάς τους ίδιους η προσπάθειά μας, χωρίς να καταφεύγουμε σε εκ για στήριξη τρίτων, όπως κάνουν άλλοι.

Εμείς τασσόμαστε υπέρ της ενότητας και της συνς, πάντα στη βάση της ς και του ρεαλισμού, και πορευόμαστε με ειλικρίνεια και εντιμότητα απέναντι στους πολίτες, τους οποίους ουδέποτε θα κοροϊδέψουμε με μεγαλοϊδεατισμούς και επαρχιώτικους μικρομεγαλισμούς περασμένων εποχών.

Με αυτές τις άθλιες μικροπολιτικές λογικές συγκρουόμαστε και όχι με εν δυνάμει φίλους και συνεργάτες, όπως ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση