Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » 5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλου
5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλου

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλου

O ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομισθίων), συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, σε Τμήματα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «ς Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ», που εδρεύει στο Βόλο, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ
  • 1 ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • 1 ΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ – ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
  • 1 ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
  • 1 ΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ – ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «ς Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» Ταχ. Δ/νση Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως Τ.Κ 38446, Βόλος, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικών/Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης
Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2421091191), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1) Αίτηση (υπόδειγμα επισυνάπτεται στην παρούσα)
2) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δυο όψεις).
3) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα διορισμού.
4) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
• Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην της καταλληλότητας του.
• Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οποιοδήποτε ειδικότητα στο ή ΝΠΔΔ ή εφόσον δε, εξήλθε της υπηρεσίας για ποια αιτία.
• ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση, δικαστική αντίληψη, ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμ και δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα εγκλήματα που αναφέρονται στο αρθ.22 του ΠΔ 611/77 (άρθρο 8 του Ν. 3528/2007, Κώδικας Κατάστασης Δημοσίων πολιτικών διοικητικών υπαλλήλων και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.) έστω και αν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, όπως και αν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
5) Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε αναγνωρισμένα καλλιτεχνικά / μουσικά ιδρύματα της ημεδαπής ή καλλιτεχνικά / μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δημοσίου ή Ο.Τ.Α. , η οποία πρέπει να προσκομίζεται σε αναλυτική μορφή (Έτη-Μήνες-Μέρες-Ώρες). Όλα τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά συνυποβάλλονται μαζί με την αίτηση του υποψηφίου. Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της ς υποβολής κατάθεσης της αίτησης.

Στην περίπτωση ς των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος ς, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες, και συγκεκριμένα από 21/9/2015 έως και 30/9/2015 τις ώρες 09:00 έως 14:00.

Η προκήρυξη εδώ 

Πηγή: proson.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση