Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Και οι διαιτολόγοι Θεσσαλίας συμμετείχαν δυναμικά στην απεργία

Και οι διαιτολόγοι Θεσσαλίας συμμετείχαν δυναμικά στην απεργία

Το περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας συμμετείχε δυναμικά στη Γενική Απεργία της και της ΑΔΕΔΥ σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

Το Δ.Σ. του περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ως Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος είμαστε κάθετα αντίθετοι τόσο στο προσχέδιο για το Ασφαλιστικό όσο και στις παράπλευρες πολιτικές που υποβιβάζουν τον κλάδο και οδηγούν στην ανεργία χιλιάδες επιστήμονες

Λέμε όχι στην εξοντωτική φορολόγηση που ακυρώνει κάθε προσπάθεια επένδυσης και ανάπτυξης αλλά και έμμεσα όσο και άμεσα διογκώνει την ανεργία και την υποαπασχόληση. Το πρόβλημα του ασφαλιστικού πήρε εκρηκτικές διαστάσεις τόσο από τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές των προηγούμενων ετών αλλά κυρίως από τις εκρηκτικές διαστάσεις αυτής της σημερινής συνεχώς διογκούμενης ανεργίας.
Λέμε όχι στην αντιμετώπιση των Επιστημόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών σαν πηγή παράλογων φορολογικών εσόδων υπό το πρόσχημα της φοροδιαφυγής.
Λέμε όχι στο καθεστώς της μαύρης εργασίας, της νομιμοποίησης των αυθαιρεσιών μέσα από τα μπλοκάκια και την ενοικίαση των πτυχίων.
Λέμε όχι στην εξόντωση των νέων ελεύθερων επαγγελματιών.
Λέμε όχι στην συνέχιση της παράνομης επιβολής ΦΠΑ 23% στους Ελεύθερους Επαγγελματίες Διαιτολόγους Διατροφολόγους. Είμαστε η μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη που επιβάλει Φ.Π.Α. στις παρεχόμενες σε ένα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Οικονομικών παραϊατρικό επάγγελμα.
Ζητάμε από την να αποσύρει άμεσα το προσχέδιο για το Ασφαλιστικό και να προχωρήσει σε ένα ουσιαστικό διάλογο με το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων για την διαμόρφωση μιας άλλης πολιτικής που θα εξασφαλίζει το αύριο της ραχοκοκαλιάς της Ελληνικής Οικονομίας, των Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Συμμετέχουμε στη δράση των όλων των φορέων των Ελεύθερων Επαγγελματιών και συντονιζόμαστε μαζί τους στα παραπέρα βήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση