Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » To IX mou: Νέα ιδέα Ελλήνων φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
To IX mou: Νέα ιδέα Ελλήνων φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To IX mou: Νέα ιδέα Ελλήνων φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Θ φέρει την επανάσταση στην διαχείριση του αυτοκινήτου

 

Ως οδηγός, γνωρίζετε τη σημασία του να διατηρείτε το όχημά σας σε κορυφαία φόρμα. Αλλά η διαχείριση του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι μια , ειδικά εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις τεχνικές πτυχές της συντήρησης του οχήματος. Εκεί έρχεται το To IX mou – η all-in-one εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαχείριση του οχήματός σας εύκολη και χωρίς προτα.
Με το To IX mou, δεν ανησυχείτε πλέον για δαπανηρές ζημιές, προτα συντήρησης και μη ασφαλή οδήγηση.
Η εφαρμογή παρέχει μια φιλική διεπαφή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το όχημά σας σύμφωνα με τα πρότυπα
του αντίστοιχου κατασκευαστή.
Μπορείτε να αποτρέψετε ζημιές, να ενημερώσετε τις απαραίτητες ενέργειες συντήρησης και να διαχειριστείτε το όχημά σας ηλεκτρονικά, όλα από την ευκολία του smartphone σας.

To IX mou συμμετέχει στον διαγωνισμό Junior Achievement Greece, όπου το κοινό μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του επιχειρηματική ιδέα για να περάσει στον τελικό. Η ιδέα έρχεται από φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής της Ψηφιακής Σχολής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

H υποστήριξη από όλους   είναι σημαντική, για να πραγματοποιηθεί To IX mou για κάθε οδηγό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε like στην ανάρτησή στο Facebook για να  βοηθήσουμε να κερδίσει το Voting Challenge και να προχωρήσει στον Εθνικό Τελικό Διαγωνισμό και να συμμετάσχει στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό #Gen_E.

Facebook Post Διαγωνισμού: https://fb.watch/k0WpbxzZi1/

Περιγραφή του Business Idea
Σχεδιασμένο ειδικά για την ελληνική , το To IX mou παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να αποτρέπετε ζημιές, να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες εργασίες συντήρησης και να διαχειρίζεστε το όχημά σας ηλεκτρονικά. Με λίγα μόνο αγγίγματα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας, να προγραμματίζετε ραντεβού με κέντρα σέρβις και ΚΤΕΟ και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν έρθει η ώρα για αλλαγή λαδιών ή περιστροφή ελαστικού.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του To IX mou είναι η λειτουργία SOS, η οποία σας παρέχει έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης οχήματος. Απλώς πατήστε το κουμπί SOS και η εφαρμογή θα σας συνδέσει με ένα κοντινό εξυπηρέτησης ή ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο – To IX mou προσφέρει επίσης μια σειρά από πρόσθετα οφέλη, όπως:

Αυτόματος εντοπισμός οχήματος: Η εφαρμογή μας εντοπίζει αυτόματα τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τις σωστές πληροφορίες και συστάσεις για το όχημά σας.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: To IX mou είναι η πρώτη all-in-one εφαρμογή διαχείρισης οχημάτων στην Ελλάδα, δίνοντάς μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων λύσεων της ς.

Επιχειρηματικές συνεργασίες: Έχουν δημιουργήσει συνεργασίες με κέντρα εξυπηρέτησης, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και ΚΤΕΟ, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν αποκλειστικές και προσφορές στους χρήστες μας.

Σημαντικές Ειδοποιήσεις Οχημάτων σε Smartwatches.

Συνεχείς ενημερώσεις: Εργαζονται συνεχώς για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη και να προσθέσουν νέες δυνατότητες στην εφαρμογή, με βάση τα σχόλια των χρηστών .

Εν κατακλείδι, εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη και εύχρηστη λύση για τη διαχείριση του οχήματός σας, το To IX mou είναι η απάντηση. Με τη γκάμα δυνατοτήτων, τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, είναι η απόλυτη εφαρμογή για όλους οδηγούς.

Μπορείτε να δείτε στο website, όλες τις πληροφορίες σχετικά με το project: https://toixmou.com

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση