Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Στις 14 Οκτωβρίου το 20ό πανελλήνιο συνέδριο Logistics
Στις 14 Οκτωβρίου το 20ό πανελλήνιο συνέδριο Logistics

Στις 14 Οκτωβρίου το 20ό πανελλήνιο συνέδριο Logistics

Η ελληνική εταιρεία Logistics ξεκινά τις του 20ού πανελληνίου συνεδρίου Logistics, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, έχοντας ως κεντρικό ομιλητή, τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ίκολας Τζένετ.

Απόφοιτος των πανεπιστημίων York και Keele, καθώς και του London School of Economics, ο γνωστός οικονομολόγος ίκολας Τζένετ είναι αν. γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (European Investment Bank – EIB) και επικεφαλής της επενδυτικής ομάδας της για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της 18χρονης προϋπηρεσίας του στην έχει υπάρξει επικεφαλής του τμήματος νέων προϊόντων και ειδικών συναλλαγών της Τράπεζας, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Εμπειρογνωμοσύνης για Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα – μια κοινή πρωτοβουλία της ΕΤΕπ, της Κομισιόν και των κρατών- μελών της Ε.Ε.

Κατά τη διάρκεια του 20ού πανελληνίου συνεδρίου Logistics, «Manage The Change», αναμένεται να αναφερθεί στα χρηματοδοτικά που αναπτύσσει η ΕΤΕπ, με στόχο την τόνωση του ιδιωτικού τομέα και την ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα. Ο Νίκολας Τζένετ αναμένεται να ενημερώσει για τις χρηματοδοτήσεις στις οποίες είναι διατεθειμένη να προχωρήσει η ΕΤΕπ, προς εταιρείες που θα διαμορφώσουν ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια, ώστε να ωφεληθούν από τα κεφάλαια που διαθέτει η Ε.Ε. στην .

Η σύνδεση της πραγματικής ς με τα χρηματοδοτικά της Ε.Ε. τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν δράσεις και επενδύσεις για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της εφοδιαστικής είναι μία από τις βασικές παραμέτρους του φετινού 20ού πανελληνίου συνεδρίου της ελληνικής εταιρείας Logistics.

Εκτός από την πολύ σημαντική αυτή ενότητα, το 20ό Logistics, «Manage The Change» περιλαμβάνει στην κεντρική θεματολογία του τα ακόλουθα: City Logistics, Maritime and Port Logistics, Ιnnovation in Logistics, Women in Logistics, Retail & e-commerce Logistics, Green Logistics και το πρωτοπόρο LogicAthlon.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση