Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Στις 14 Οκτωβρίου το 20ό πανελλήνιο συνέδριο Logistics
Στις 14 Οκτωβρίου το 20ό πανελλήνιο συνέδριο Logistics

Στις 14 Οκτωβρίου το 20ό πανελλήνιο συνέδριο Logistics

Η ελληνική εταιρεία ξεκινά τις εργασίες του 20ού πανελληνίου συνεδρίου , την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, έχοντας ως κεντρικό ομιλητή, τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Νίκολας Τζένετ.

Απόφοιτος των πανεπιστημίων York και Keele, καθώς και του London School of Economics, ο γνωστός οικονομολόγος Νίκολας Τζένετ είναι αν. γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (European Investment Bank – EIB) και επικεφαλής της επενδυτικής ομάδας της για την . Κατά τη διάρκεια της 18χρονης προϋπηρεσίας του στην έχει υπάρξει επικεφαλής του τμήματος νέων προϊόντων και ειδικών συναλλαγών της Τράπεζας, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Εμπειρογνωμοσύνης για Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα – μια κοινή πρωτοβουλία της ΕΤΕπ, της και των κρατών- μελών της Ε.Ε.

Κατά τη διάρκεια του 20ού πανελληνίου συνεδρίου , «Manage The Change», αναμένεται να αναφερθεί στα που αναπτύσσει η , με στόχο την τόνωση του ιδιωτικού τομέα και την ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα. Ο Νίκολας Τζένετ αναμένεται να ενημερώσει για τις χρηματοδοτήσεις στις οποίες είναι διατεθειμένη να προχωρήσει η , προς εταιρείες που θα διαμορφώσουν ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια, ώστε να ωφεληθούν από τα κεφάλαια που διαθέτει η Ε.Ε. στην αγορά.

Η σύνδεση της πραγματικής οικονομίας με τα της Ε.Ε. τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν δράσεις και για την και την ανταγωνιστικότητα της εφοδιαστικής είναι μία από τις βασικές παραμέτρους του φετινού 20ού πανελληνίου συνεδρίου της ελληνικής εταιρείας Logistics.

Εκτός από την πολύ σημαντική αυτή ενότητα, το 20ό πανελλήνιο Logistics, «Manage The Change» περιλαμβάνει στην κεντρική θεματολογία του τα ακόλουθα: City Logistics, Maritime and Port Logistics, Ιnnovation in Logistics, Women in Logistics, Retail & e-commerce Logistics, Green Logistics και το πρωτοπόρο LogicAthlon.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μια χειροποίητη γκλίτσα (μπαστούνι) - βακτηρία αρχιερέως  #Μούρεσι - https://t.co/sRk9reVwRO -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τη μετατροπή κοινοχρήστου χώρου πρασίνου σε βιομηχανικά οικόπεδα στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου… - https://t.co/YibBYCrDg2 -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/1DfGLCbpOD -

"Αλιεύοντας" την είδηση