Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Σφήνα στην Apple η Google με δωρεάν online μουσική
Σφήνα στην Apple η Google με δωρεάν online μουσική

Σφήνα στην Apple η Google με δωρεάν online μουσική

Υπηρεσία για τον διαμοιρασμό μουσικού περιεχομένου () έθεσε χθες σε λειτουργία η μηχανή αναζήτησης , εντείνοντας τον ανταγωνισμό σε μια περίοδο που η προετοιμάζει την έναρξη ανάλογης εφαρμογής την επόμενη εβδομάδα, την Music, αλλά έναντι 9,99 δολαρίων τον μήνα.

Οι κολοσσοί του Διαδικτύου και της τεχνολογίας επιθυμούν να κερδίσουν προβάδισμα σε ένα ανταγωνιστικό , όπου κάθε παίκτης επιδιώκει να αποσπάσει μια όλο και μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών με την προσφορά πάσης περιεχόμενου έναντι ενός όσο το δυνατόν πιο ελκυστικού αντίτιμου.

Η προσφέρει ήδη την υπηρεσία Pay Music αντί 9,99 δολαρίων τον μήνα για μια διετία, αλλά ο διαμοιρασμός μουσικού περιεχομένου που τέθηκε χθες σε ισχύ θέτει μια πρόκληση για την .

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η συγκυρία για τον κολοσσό τεχνολογίας, δημιουργό των καινοτόμων προϊόντων iMac και iPhone, διότι ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά νέων προϊόντων που θα διαθέσει σταδιακά στο ευρύ , συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας με την επωνυμία Apple Music. Η Apple έχει ήδη ανακοινώσει πως θα χρεώνει την υπηρεσία Apple Music με 9,99 δολάρια ανά μήνα, ενώ θα διατίθεται και οικογενειακό πακέτο έναντι 14,99 δολαρίων.

Οπότε η κίνηση της Google ανεβάζει τον πήχυ, προσφέροντας δωρεάν μια αντίστοιχη υπηρεσία, σε μια περίοδο προκλήσεων για την Apple. Μέσα στην εβδομάδα, η Apple συναίνεσε στην καταβολή αντιτίμου για να αποκτήσει στο μουσικό περιεχόμενο καλλιτεχνών κατά την τρίμηνη δοκιμαστική λειτουργία της Apple Music έπειτα από την άρνηση της Τέιλορ Σουίφτ να διαθέσει δωρεάν το νέο άλμπουμ της.

Ωστόσο, οικονομικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι, προς το παρόν, η Apple δεν έχει προσδιορίσει το αντίτιμο που προτίθεται να προσφέρει στους καλλιτέχνες προκειμένου να αποκτήσει στη μουσική τους. Ανάλογες υπηρεσίες προσφέρονται ήδη από το Spotify και τη Rhapsody, όπου οι χρήστες έχουν την επιλογή διαμόρφωσης δικής τους λίστας τραγουδιών.

Η Google, ωστόσο, προσφέρει αυτήν την υπηρεσία δωρεάν streaming μουσικού περιεχομένου κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Δεν θα είναι διαθέσιμη εκτός Διαδικτύου, θα περιλαμβάνει διαφημίσεις αλλά όχι συγκεκριμένα , όπως επισημαίνεται από το πρακτορείο .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση