Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » MLS iQtalk S8 Wood:η ελληνική ναυαρχίδα
MLS iQtalk S8 Wood:η ελληνική ναυαρχίδα

MLS iQtalk S8 Wood:η ελληνική ναυαρχίδα

Η Eλλάδ έχει ν επιδείξει πολύ περισσότερα επιτεύγματα στον τομέα της τεχνολογίας απ' όσα μπορεί κανείς να φανταστεί.Η MLS πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στον τομέα της παρς και το MLS iQtalk S8 Wood αποτελεί την καλύτερη απόδειξη γι'αυτό.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, η ονομασία της εν λόγω έκδοσης προέρχεται από τα πλαϊνά σημεία,τα οποία είναι σε καφέ χρώμα και διαθέτουν υφή ξύλου,πινελιά ιδιαίτερα όμορφη στο λευκό σώμα της συσκευής.

Τα πλαϊνά τμήματα του MLS iQ TalkS8 διαθέτουν υφή που παραπέμπει σε ξύλο

Το τηλέφωνο είναι λεπτό και ιδιαίτερα ελαφρύ (μόλις 124 γραμμάρια) ενώ η 5 ιντσών IPS LCDοθόνη του απεικονίζει όμορφα τα χρώματα, σε ανάλυση 1280×720 pixels.Να σημειωθεί,επίσης,ότι η συσκευασία του κινητού περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα όμορφο ζευγάρι ακουστικών.

Το MLS iQTalkS8 Wood διαθέτει έναν 8πύρηνο επεξεργαστή της MTK,χρονισμένο στα 1,7GΗz,ο οποίος επιτρέπει το multitasking και την εκτέλεση απαιτητικών διεργασιών με ιδιαίτερα ικανοποιητικό τρόπο.

Το smartphone της MLS είναι εφοδιασμένο με Android Kitkat 4.4.2, κάτι που αισθητικά ίσως αφαιρεί κάποιους πόντους από το περιβάλλον χρήσης, ωστόσο καθιστά τη συσκευή ιδιαίτερα σταθερή, χωρίς bugs και λοιπές τεχνικές… ατασθαλίες.

Επιπλέον,η κεντρική οθόνη αποτελεί τη βιτρίνα της MAIC,της ελληνικής ψηφιακής βοηθού που σπεύδει να φέρει εις πέρας τις επιθυμίες του χρήστη απλά και μόνο με μια εντολή.

Για παράδειγμα,μπορείτε να μιλήσετε και να της πείτε να απενεργοποιήσει το Wi-Fi.Μπορείτε να τη ρωτήσετε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες ή να σας ενημερώσει για το δρόμο στον οποίο κινείστε.Πρόκειται για μια εύκολη και διασκεδαστική εμπειρία διάδρασης με την συσκευή.

Οι δυνατότητες,όμως, δεν σταματούν εδώ.Το iQTalk S8 διαθέτει τις εφαρμογές MLS Talk&Drive,που μετατρέπει το smartphone σε ένα αξιόπιστο και εύχρηστο GPS,την εφαρμογή MLSPedia και την MLS Talk&Translate.

Με το MLSPedia o χρήστης μπορεί να αναζητήσει οποιοδήποτε αποτέλεσμα επιθυμεί φωνητικά και η εφαρμογή θα βρει την αντίστοιχη καταχώρηση στα ελληνικά, με πολλές εξ αυτών να αναπαράγονται και ηχητικά.

Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορεί να κάνει η MAIC, απλά με μια φωνητική εντολή

Το Talk&Translate αποτελεί ακόμα μία ιδιαίτερα χρήσιμη προσθήκη, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να υπογορεύσει ή να πληκτρολογήσει μια λέξη στα Ελληνικά ή Αγγλικά και να λάβει την αντίστοιχη μετάφραση.

Οι επιλογές που διαθέτει ο χρήσης ως προς τη χρήση της φωνής για να δπεραιώσει διεργασίες, είναι πραγματικά ανεξάντλητες, καθώς το κινητό επιτρέπει τη κλήση μιας επαφής με την εκφώνηση του ονόματος, την αποστολή SMS σε μια επαφή του καταλόγου, ακόμα και την αναζήτηση ενός τραγουδιού ή ενός video clip στο YouTube, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή, η οποία εστιάζει στις ανάγκες της ελληνικής καθημερινότητας, είναι το MLS Live app, που πληροφορεί τον χρήστη για μια σειρά χρηστικών θεμάτων όπως για τα πλησιέστερα φαρμακεία, βενζινάδικα και πλησίον του τόπου διαμονής του.

Κάμερα με και αρνητικά

Ο αισθητήρας που διαθέτει η συσκευή φέρει την υπογραφή της Sony, κάτι που από μόνο του ανεβάζει ποιοτικά το επίπεδο του hardware.Από εκεί και πέρα, οφείλουμε να πούμε ότι ενώ σε συνθήκες καλού φωτισμού τα αποτελέσματα που πετύχαμε ήταν αρκετά ικανοποιητικά, με ευκρινείς φωτoγραφίες (μέγιστη ανάλυση 13MP) και όμορφα χρώματα, όταν η πηγή φωτός… έλαμπε δια της απουσίας της, τα αποτελέσματα της κάμερας κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα.

Όμορφα χρώματα μεν, θα μπορούσε να απεικονίζει περισσότερη λεπτομέρεια δε
Όμορφα χρώματα μεν, θα μπορούσε να απεικονίζει περισσότερη λεπτομέρεια δε

Πρόκειται, πάντως, για μια κάμερα που μπορεί να σας συντροφεύσει άνετα το καλοκαίρι και να ανταποκριθεί επαρκώς στις καθημερινές φωτογραφίες των διακοπών σας. Κάποιες επιλογές λήψεων, όπως η πολλαπλή λήψη 360 μοιρών και η δυνατότητα δημιουργίας κινούμενων εικόνων, μας άρεσαν ιδιαίτερα και τις βρήκαμε διασκεδαστικές.

Να σημειωθεί ότι το iQTalkS8 μπορεί να καταγράψει βίντεο ποιότητας Full HD,ενώ η συσκευή είναι εφοδιασμένη με LED φλας και εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα 5MP,η οποία θα επιθυμούσαμε να προσφέρει καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες, έστω και αν μιλάμε για selfies.

Oλοκληρωμένο, πλούσιο σε χαρακτηριστικά και ελληνικό

Παρά τις όποιες μικρές ελλείψεις(δεν υποστηρίζει 4G),το iQTalkS8 Wood μπορεί να υπερηφανεύεται ότι αποτελεί ένα δυνατό smartphone,το οποίο είναι εφοδιασμένο με πλήθος χρήσιμων χαρακτηριστικών και λειτουργιών,με κορωνίδα φυσικά τη MAIC και τις φωνητικές εφαρμογές – σήμα κατατεθέν της MLS.

Παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά τρέχουν ομαλότατα στο MLS iQTalk S8

Αξίζουν συγχαρητήρια σε μια εταιρεία με έδρα τη , η οποία ανταγωνίζεται μεγαθήρια της τεχνολογίας και προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση, εστιασμένη στο ελληνικό περιεχόμενο.

Σε συνδυασμό με την ανταγωνιστικότατη τιμή του, το smartphone της MLS μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια έξυπνη εναλλακτική για όσους επιθυμούν ένα smartphone υψηλής απόδοσης που δεν θα απαιτήσει τον μισθό ενός μήνα.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, smartphone σημαίνει χρηστικότητα και – και αυτά προσφέρονται πλουσιοπάροχα από την ελληνική ναυαρχίδα.

 

 

πηγή:pathfinder.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση