Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Microsoft:1 δισεκατομμύριο συσκευές με Windows 10 μέχρι το 2018
Microsoft:1 δισεκατομμύριο συσκευές με Windows 10 μέχρι το 2018

Microsoft:1 δισεκατομμύριο συσκευές με Windows 10 μέχρι το 2018

H Microsoft νκοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10, ενώ αποκάλυψε μια σειρά από πακέτα ανάπτυξης λογισμικού (SDKs) με στόχο να βοηθήσει τους προγραμματιστές  να μεταφέρουν τον κώδικα τους από το Web, .NET, Win32, και iOS, σε Windows 10.

Στο πλαίσιο του ετήσιου Build Developer , η Microsoft ανακοίνωσε επίσης νέες υπηρεσίες δεδομένων Microsoft Azure για έξυπνες εφαρμογές, το Visual Studio, NET εργαλεία και χρόνους ς για Windows, Mac και Linux, καθώς επίσης και APIs που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να χτίζουν πλούσιες εφαρμογές με Office 365.

Η Microsoft παρουσίασε μια σειρά νέων χαρακτηριστικών των Windows 10, από νέες δυνατότητες κλιμάκωσης εφαρμογών σε διάφορες  συσκευές, μέχρι καινούριους τρόπους για να δημιουργήσουν κώδικα σε Windows 10 οι προγραμματιστές. Η Microsoft, αναγνωρίζοντας την  ευκαιρία που προέκυψε, ανήγγειλε τη φιλοδοξία της να αποκτήσει 1 δισεκατομμύριο ενεργές συσκευές Windows 10 μέχρι το 2018.

Η εταιρεία παρουσίασε με λεπτομέρεια τους νέους τρόπους με τους οποίους οι προγραμματιστές θα μπορούν να δημιουργήσουν μια ενιαία εφαρμογή η οποία θα κλιμακώνεται σε όλες τις συσκευές Windows 10, και θα προσαρμόζεται αυτόματα σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Μέσω της Universal Windows Platform, οι προγραμματιστές μπορούν να εξατομικεύουν τις εφαρμογές τους ανάλογα με τις μοναδικές δυνατότητες της κάθε συσκευής, να ενσωματώνουν την Cortana και το Xbox Live στις εφαρμογές τους, να προσφέρουν ασφαλείς συναλλαγές, να δημιουργούν ολογράμματα και να δημοσιεύουν τις εφαρμογές τους στο Windows Store.

Επίσης, στο πλαίσιο της Universal Windows Platform, η εταιρεία μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές μπορούν να κλιμακωθούν με τη χρήση του Continuum για τηλέφωνα, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για λόγους παραγωγικότητας ή ψυχαγωγίας.

Το Windows Store θα προσφέρει επίσης μια ενιαία, ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών για τους χρήστες των Windows 10 σε όλες τις συσκευές, η οποία καθιστά την εύρεση περιεχομένου ευκολότερη από ποτέ – για παιχνίδια, , βίντεο και άλλου είδους περιεχόμενο. Επίσης οι συναλλαγές μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά δημοφιλών μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμομένου και του αποτυπώματος χρέωσης του μεγαλύτερου φορέα οποιουδήποτε οικοσυστήματος που υποστηρίζει 90 παρόχους κινητής ς.

H Microsoft καλωσόρισε όλους τους προγραμματιστές στο Universal Windows Platform, ανακοινώνοντας τέσσερα νέα πακέτα λογισμικού ανάπτυξης, τα οποία θα τους διευκολύνουν στη μεταφορά του κώδικα τους από το Web, το ΕΤ, το Win32, το iOS και το στο Windows Store με ελάχιστες τροποποιήσεις κώδικα. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να ξεκινήσουν σε μια ήδη υπάρχουσα βάση κώδικα όπως Android ή iOS και να την ενσωματώσουν με τις νέες δυνατότητες του Universal Windows Platform και στη συνέχεια να διανείμουν τη νέα τους εφαρμογή μέσω του Windows Store.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση