Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Ημερίδα για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά και τους εφήβους
Ημερίδα για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά και τους εφήβους

Ημερίδα για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά και τους εφήβους

 

 

Διοργνώνει το σε συνεργσία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου

  Η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, διοργανώνει στον Βόλο, ημερίδα για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά & τους εφήβους και για την πρόληψη συμπεριφορών υψηλού κινδύνου για παιδιά που βρίσκονται στην προεφηβική ηλικία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 στο Κινηματοθέατρο “ν” από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Πρόκειται για την 7η Ημερίδα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά & τους εφήβους με τίτλο “Το ταξίδι του Αριάδνη συνεχίζεται….”. Η ημερίδα, που στόχο έχει την γνωστοποίηση δράσεων και προγραμμάτων που αφορούν τη σωστή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους, απευθύνεται σε γονείς, ιατρούς, , ειδικούς και εκπαιδευτικούς. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις, τα και τα προγράμματα πρόληψης συμπεριφορών υψηλού κινδύνου.

Η ημερίδα, την επιστημονική ευθύνη της οποίας έχει η Μ.Ε.Υ. της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού” σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Οργανισμό “ΜΑΖΙ για την Εφηβική Υγεία”, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης για την Ασφάλεια των Ανηλίκων και Νέων στο Διαδίκτυο ENASCO και της  Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με τα στοιχεία και την ιδιότητά τους στην Μ.Ε.Υ. της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού” στα τηλ. 210 7710824, 213 2009806 και 80011 80015 και στο e-mail : info@youth-health.gr.  Εγγραφές θα γίνονται και κατά την έναρξη της ημερίδας.

Η συμμετοχή είναι και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και επιμόρφωσης από το και τους διοργανωτές φορείς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση