Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Huawei Ρ9, Ρ9 lite και Ρ9 Plus: Ενα «τρίδυμο» επιτυχίας στο χώρο των smartphones
Huawei Ρ9, Ρ9 lite και Ρ9 Plus: Ενα «τρίδυμο» επιτυχίας στο χώρο των smartphones

Huawei Ρ9, Ρ9 lite και Ρ9 Plus: Ενα «τρίδυμο» επιτυχίας στο χώρο των smartphones

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο. ιατί όπου και αν βρεθείτε, στη θάλασσα, στο βουνό, στα στενά σοκάκια ενός νησιού, σε μία κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Ευρώπης, θα σας συντροφεύει το μοντέλο της νέας σειράς κινητών Huawei που θα έχετε μαζί σας: Ρ9, Ρ9 lite βρίσκονται κοντά μας από τα τέλη Μαίου και το Ρ9 Plus που μόλις κατέφθασε, συμπληρώνουν  τη μοναδική αυτή τριάδα που έχει ήδη ταράξει τα νερά της αγοράς smartphones σε όλες τις αγορές του κόσμου, και στην Ελλάδα!

Με τη σειρά Ρ9, η Huawei προσδοκά να κατακτήσει και την ευρωπαϊκή αγορά μετά την τεράστια επιτυχία των συσκευών της στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά της ς μέσα από τη φιλόδοξη στρατηγική επικοινωνίας της.

Ιδανικά για το καλοκαίρι, αλλά όχι μόνο, τα Ρ9 και Ρ9 Plus αναγάγουν τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση με σε τέχνης, χάρη στην επαναστατικής τεχνολογίας κάμερα dual-lens (δύο φακοί) 12 megapixel x 2 – που φέρει την υπογραφή του γερμανικού θρύλου της φωτογραφίας, Leica. Μία συνεργασία που, όπως ισχυρίζεται η Huawei, «επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία από ».

Ο συνδυασμός υλικών ανώτερης ποιότητας και έξυπνου λογισμικού ( 6.0), στα δύο αυτά μοντέλα της Huawei, προσφέρει τη δυνατότητα να απαθανατίσετε φωτογραφίες και να κινηματογραφήσετε βίντεο εξαιρετικής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς, ανακαλύπτοντας έναν κόσμο πιο ζωντανό, και πιο κοντά στα φυσικά χρώματα, μέσα από την εκπληκτική οθόνη 5.2″ FHD  υψηλής αντίθεσης και 96% κορεσμό χρωμάτων.

Η χαρακτηριστική σχεδίαση του Ρ9 γοητεύει με τις σμιλευμένες άκρες του, στρογγυλεμένες με την τεχνική κοπής διαμαντιών, ενώ το μοναδικό υλικό κατασκευής του που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική συνδυάζεται με γυαλί υψηλών προδιαγραφών 2.5D.

ια τους περισσότερο απαιτητικούς, το P9 Plus προσφέρει πιο μεγάλη οθόνη 5.5'' ιντσών, μπαταρία 3400mAh μεγαλύτερης διάρκειας και εξαιρετική ποιότητα στην ήχου. Σημαντική ιδιαιτερότητα του P9 η αυστηρά προσωπική σχέση σας μαζί του, καθώς με την τεχνολογία «Press Touch» (δαχτυλικό αποτύπωμα) που διαθέτει, θα αναγνωρίζει μόνο το… «αφεντικό» του και θα υπάρχει μόνο για… εσάς.

Εξίσου πιστός και ανεκτίμητος σύντροφος είναι το Huawei P9 lite, που όπως λέει και το όνομά του συνδυάζει πρωτοποριακά λεπτή σχεδίαση με καινοτόμες αναβαθμίσεις στο hardware.  Οι  λειτουργίες φωτογράφισης που παρέχει είναι σχεδιασμένες ειδικά για να αναδείξουν στον μέγιστο βαθμό ό,τι αιχμαλωτίζει το μάτι σας  χάρη στον αισθητήρα 13MP Sony IMX214.


Οι selfies σας βρίσκουν ένα νέο χώρο δυνατοτήτων για να αναδειχθούν μοναδικά χάρη στα προκαθορισμένα εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε προσαρμοσμένα στα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Οπως και το Ρ9 Plus, το Ρ9 lite διαθέτει κλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα. Ποτέ ένα τόσο λεπτό και διακριτικό smartphone δεν διέθετε τόσες πολλές λειτουργίες.

Με το Ρ9 Lite ο ήχος περνάει σε νέες διαστάσεις απόλαυσης, καθώς τα μουσικά σας ενδιαφέροντα θα μπορείτε να τα ακούτε με σχεδόν βιονικό… αυτί χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα ήχου HiSilicon HI6402 audio DSP, 9 V Smart PA. Με επεξεργαστή 16nm HiSilicon Kirin 650 και SmartPower 4.0, έχει ακόμα αποτελεσματικότερη χρήση και περισσότερη διάρκεια αναμονής (3000 mAh).
Οι τιμές διάθεσης για τα μοντέλα της σειράς P9 προσφέρουν πραγματικά τον ιδανικό συνδυασμό τιμής-ποιότητας και τεχνικών χαρακτηριστικών: το Ρ9 Plus κοστίζει 699 , το Ρ9 549 και το Ρ9 lite 269 ευρώ.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση