Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Gadgets
Gadgets

Gadgets

EPSON
Εκτυπώσεις από απόσταση

Το νέο έγχρωμο πολυμηχάνημα L455 Ink Tank System της Epson προορίζεται για οικιακά γραφεία και μικρές , για να τους προσφέρει μια γρήγορη και ευέλικτη λύση εκτύπωσης, σάρωσης και ς.

Γι' αυτόν τον σκοπό, το πολυμηχάνημα προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με υπολογιστές και «έξυπνες» συσκευές μέσω Wi-Fi και Wi-Fi Direct, είναι συμβατό με τις τεχνολογίες Apple AirPrint και Cloud Print, ενώ υποστηρίζει την υπηρεσία Epson Connect, ώστε για παράδειγμα να μπορεί κανείς να εκτυπώνει κείμενα και φωτογραφίες από οπουδήποτε.

HTC
Επιδόσεις και αυτονομία

Κατέφθασε και στην το One M9 της HTC, το καινούργιο κορυφαίο smartphone της εταιρείας από την Ταϊβάν, που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Eτσι, η συσκευή ενσωματώνει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 με μνήμη RAM 3 GB, ώστε να προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, οι οποίες μάλιστα συνδυάζονται με την πολύ καλή αυτονομία, χάρις στην μπαταρία 2.840 mAh που ενσωματώνει.

PHILIPS
Επαγγελματικό μόνιτορ

Με ανάλυση Quad HD (2.560 x 1.440 pixel)  και μέγεθος 32 ιντσών, η οθόνη  Philips BDM3270QP έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των αρχιτεκτόνων, των φωτογράφων και των γραφιστών, αλλά και να απαντήσει στην ολοένα και μεγαλύτερη  στροφή των απλών καταναλωτών σε μόνιτορ μεγάλου μεγέθους  και υψηλής ευκρίνειας. Προερχόμενη από την MMD, η οποία έχει τα δικαιώματα χρήσης του  brand  της Phlilips  στα  μόνιτορ που κατασκευάζει, η BDM3270QP ξεχωρίζει  επίσης   για την ποιοτική χρωματική της απόδοση,  όπως και  για τη  λειτουργία MultiView.

TOSHIBA
Γκάτζετ… γέφυρα

Τον ρόλο «γέφυρας» για τη σύνδεση χωρίς καλώδια οποιουδήποτε εξωτερικού  σκληρού δίσκου ή USB στικ  με υπολογιστές, smartphone και , αναλαμβάνει το Canvio  Wireless  Adapter  της Toshiba. Το  γκάτζετ της  ιαπωνικής εταιρείας  δημιουργεί  ένα ασύρματο δίκτυο, μέσω  του  οποίου μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στα αρχεία που φυλάσσονται στο αποθηκευτικό  μέσο – όπως  έγγραφα, φωτογραφίες, και βίντεο.  Είναι συμβατό  με υπολογιστές  Windows και Mac, αλλά και  με  φορητές  ή iOS.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση