Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Ένα virtual κατάστημα για τις καθημερινές αγορές σας στην καρδιά της Αθήνας
Ένα virtual κατάστημα για τις καθημερινές αγορές σας στην καρδιά της Αθήνας

Ένα virtual κατάστημα για τις καθημερινές αγορές σας στην καρδιά της Αθήνας

Γεύση από το μέλλον ή ήδη πραγματικότητα; Είναι σε κάθε περίπτωση το νέο must trend στο shopping, το μέρος που θα ψωνίσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το σαμπουάν και την οδοντόκρεμά σου αλλά και το gadget τεχνολογίας που έψαχνες! Πως; Πότε; Που;

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα έρχεται στη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον κεντρικό σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Το www.you.gr, ο ειδικός στο χώρο του ecommerce στην Ελλάδα, δημιουργεί το πρώτο εικονικό στην χώρα μας με καταναλωτικά και είδη τεχνολογίας. H P&G συμμετέχει με γνωστά που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως Ariel®, Pantene®, Fairy®, Gillette®,  και Pampers®, ενώ η Info Quest Technologies μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής & διάθεσης  προϊόντων πληροφορικής της χώρας μας, υποστηρίζει την ενέργεια με μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας (tablets, smartphones, περιφερειακά, αξεσουάρ, , κ.λπ.).

Το εικονικό άνοιξε τις «πόρτες» του και για τρεις εβδομάδες οι μπορούν να αγοράζουν τα αγαπημένα τους , σε ελκυστικές προσφορές την ώρα που περιμένουν ή περνούν  από το σταθμό, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

Τα προϊόντα παραδίδονται δωρεάν στο σας αφού ολοκληρωθεί η απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο λίγα λεπτά και 3 απλά βήματα:

  • Λήψη της σχετικής εφαρμογής “YouShopOnTheWay” στο
  • Σκανάρισμα του προϊόντος στο εικονικό «ράφι» και
  • Ολοκλήρωση της αγοράς (πληρωμή με κάρτα ή με αντικαταβολή).

Με το πρωτοπόρο αυτό εικονικό κατάστημα όλο και περισσότεροι θα ανακαλύψουν πόσο απλά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μπορούν πλέον να κάνουν τις αγορές τους.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση