Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ- WORKSHOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «SMART ENERGY»
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ- WORKSHOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «SMART ENERGY»

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ- WORKSHOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «SMART ENERGY»

Η δι-Workshop θα διεξαχθεί στις 15-16 Οκτωβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Παραρτήματος Μαγνησίας στο Βόλο. Η επίσημη γλώσσα του Workshop θα είναι η αγγλική.

Το Workshop αποτελεί συνδιοργάνωση των 2 έργων του ΕΚΕΤΑ/ΙΕΤΕΘ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ και Α-Θ/ΚΡΗΠΙΣ που υλοποιούνται με τη του 2007-2013.

Το Έργο ΕΠΕΑ-Θ/ΚΡΗΠΙΣ (Ευφυής Πόλος Εξειδίκευσης και Ανάπτυξης ς: Έρευνα, Καινοτομία, Στρατηγικές), Επιστημονικός Υπεύθυνος Καθ. Ηλίας Χούστης, έχει ως αντικείμενο το σχεδιασμό ενός Ευφυούς Πόλου Εξειδίκευσης και Ανάπτυξης στη , που αφενός στηρίζει τη στρατηγική ανάπτυξη του ΙΕΤΕΘ και αφετέρου διαμορφώνει μια στρατηγική ευφυούς εξειδίκευσης σε τρεις βασικούς πυλώνες της οικονομίας της : Αγροτική Παραγωγή, Βιομηχανία, και Υπηρεσίες Υγείας -Ποιότητας Ζωής.

Το Έργο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΑΡΙΣΑ της ΓΓΕΤ και στο πλαίσιό του υλοποιείται μια πλατφόρμα προσομοίωσης ενεργειακών συστημάτων, ικανή να προβλέψει τις μελλοντικές φάσεις του δικτύου και η οποία ενοποιεί, ένα νέο μοντέλο δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας με προσομοίωση και ανάλυση, κατά Προσέγγιση Δυναμικό Προγραμματισμό, θεωρία αλγορίθμων καθώς επίσης και τεχνολογίες Web Services.

Πληροφορίες για την Διημερίδα βρίσκονται στο site http://smartenergyworkshop.ireteth.certh.gr/
Πληροφορίες-επικοινωνία: κα Σταυρούλα Διβανέ και κα Τόνια Λεβέντη, 2421096740, sdivane@ireteth.certh.gr & tleventi@.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση