Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»
Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»

Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»

Διημερίδα με τίτλο «ΑΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» διοργανώνεται σήμερα και αύριο 9 -10 Φεβρουαρίου 2017 στο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα.

Η διημερίδα που αφορά εκπαιδευτικούς και γονείς, διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, τη «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» της Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς, τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Κέντρο Ψυχικής Υγείας – Γενικό Βόλου και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς.

Η διημερίδα έχει σαν στόχο να παρουσιάσει τη θετική και τη δημιουργική χρήση της ς, ενώ αναλύει και την προβληματικών συμπεριφορών σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες με στόχο την πρόληψή τους.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου καταξιωμένοι επιστήμονες στα επιστημονικά πεδία των νέων τεχνολογιών, της ς και της ανθρώπινης συμπεριφοράς συμμετέχουν με ομιλίες, διαδραστικά εργαστήρια ς (ρομποτική, 3D Printing, τεχνητή νοημοσύνη κ.ά.), σεμινάρια προς εκπαιδευτικούς-γονείς σε ειδικά θέματα (εθισμός στο διαδίκτυο, κυβερνοεκφοβισμός, digital parenting κ.ά.).

Σημειώνεται ότι  η διημερίδα και τα εργαστήρια είναι δωρεάν και  απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων , σε γονείς , καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο  για ζητήματα δημιουργικού διαδικτύου , ασφάλειας και εθισμού στο διαδίκτυο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση