Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»
Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»

Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»

με τίτλο «ΑΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» διοργανώνεται σήμερα και αύριο 9 -10 Φεβρουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα.

Η διημερίδα που αφορά εκπαιδευτικούς και , διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, τη «, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» της Μητροπόλεως & Αλμυρού, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Κέντρο Ψυχικής Υγείας – Γενικό και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η διημερίδα έχει σαν στόχο να παρουσιάσει τη θετική και τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, ενώ αναλύει και την ανάπτυξη προβληματικών συμπεριφορών σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες με στόχο την πρόληψή τους.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου καταξιωμένοι επιστήμονες στα επιστημονικά πεδία των νέων τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και της ανθρώπινης συμπεριφοράς συμμετέχουν με ομιλίες, διαδραστικά εργαστήρια τεχνολογίας (ρομποτική, 3D Printing, τεχνητή νοημοσύνη κ.ά.), σεμινάρια προς εκπαιδευτικούς- σε ειδικά θέματα ( στο διαδίκτυο, κυβερνοεκφοβισμός, digital parenting κ.ά.).

Σημειώνεται ότι  η διημερίδα και τα εργαστήρια είναι και  απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων , σε γονείς , καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο  για ζητήματα δημιουργικού διαδικτύου , ασφάλειας και εθισμού στο διαδίκτυο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση