Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»
Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»

Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»

Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» διοργανώνεται σήμερα και αύριο 9 -10 Φεβρουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα.

Η διημερίδα που αφορά εκπαιδευτικούς και , διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο , τη «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» της Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας Β΄ Παν/μίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π. & . Κυριακού», το Κέντρο Ψυχικής Υγείας – Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η διημερίδα έχει σαν στόχο να παρουσιάσει τη θετική και τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, ενώ αναλύει και την ανάπτυξη προβληματικών συμπεριφορών σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες με στόχο την πρόληψή τους.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου καταξιωμένοι επιστήμονες στα επιστημονικά πεδία των νέων τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και της ανθρώπινης συμπεριφοράς συμμετέχουν με ομιλίες, διαδραστικά εργαστήρια τεχνολογίας (ρομποτική, 3D Printing, κ.ά.), προς εκπαιδευτικούς- σε ειδικά θέματα (εθισμός στο , κυβερνοεκφοβισμός, digital parenting κ.ά.).

Σημειώνεται ότι  η διημερίδα και τα εργαστήρια είναι και  απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων , σε γονείς , καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο  για ζητήματα δημιουργικού διαδικτύου , ασφάλειας και εθισμού στο διαδίκτυο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση