Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Διημερίδα για τον ψηφιακό πολίτη του μέλλοντος
Διημερίδα για τον ψηφιακό πολίτη του μέλλοντος

Διημερίδα για τον ψηφιακό πολίτη του μέλλοντος

Διημερίδα με τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» διοργανώνεται στις 9 -10 Φεβρουαρίου στο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα.

Η διημερίδα που αφορά εκπαιδευτικούς και , διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, τη
«Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» της & Αλμυρού, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Κέντρο Ψυχικής Υγείας – Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Η διημερίδα έχει σαν στόχο να παρουσιάσει τη θετική και τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, ενώ αναλύει και την ανάπτυξη προβληματικών συμπεριφορών σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες με στόχο την πρόληψή τους.

Στο του συνεδρίου καταξιωμένοι επιστήμονες στα επιστημονικά πεδία των νέων τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και της ανθρώπινης συμπεριφοράς συμμετέχουν με ομιλίες, διαδραστικά εργαστήρια τεχνολογίας (ρομποτική, 3D Printing, τεχνητή νοημοσύνη κ.ά.), σεμινάρια προς εκπαιδευτικούς- σε ειδικά θέματα (εθισμός στο διαδίκτυο, κυβερνοεκφοβισμός, digital parenting κ.ά.).

Αναλυτικά στοιχεία για τη διημερίδα, τους στόχους του και τις προοπτικές της, θα αναλύσουν, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού και πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ» Ιγνάτιος, ο Αλέξανδρος Καπανιάρης, οργανωτικός γραμματέας του φορέα και ο δρ. Κωνσταντίνος Σιώμος, ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, στη Τύπου την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και 12.00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς και Αλμυρού ( Κ. Καρτάλη και Ανθίμου Γαζή).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε χωρίς #δίπλωμα   #δίπλωμα - https://t.co/7UhwKUJy6z -

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

"Αλιεύοντας" την είδηση