Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Διαθέσιμα τα Windows 10
Διαθέσιμα τα Windows 10

Διαθέσιμα τα Windows 10

Ξεκίνησε από χθες η διάθεση των από τη Microsoft σε 190 χώρες. Τα υπόσχονται μια πιο προσωπική και φυσική εμπειρία, η οποία θα είναι ενιαία σε όλες τις συσκευές των χρηστών, ενώ θα παρέχουν συνεχώς καινοτόμα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις ασφαλείας. Σε μία κίνηση που συνιστά αλλαγή πλεύσης για την αμερικανική εταιρεία, το λειτουργικό θα διατεθεί ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους έχουν ήδη Windows 7 και Windows 8.1.

Τα Windows 10 επαναφέρουν το  Start menu το οποίο οι χρήστες γνωρίζουν και αγαπούν, το οποίο  τους επιτρέπει επίσης να βρίσκουν εύκολα τα αρχεία τους, τις καρφιτσωμένες εφαρμογές και τα αγαπημένα τους. Τα  Windows 10 ξεκινούν και επανέρχονται γρήγορα, ενώ βοηθούν τις μπαταρίες να διαρκούν περισσότερο. Πιο ασφαλή από ποτέ, τα Windows 10 περιλαμβάνουν το Windows Hello, το Microsoft Passport και το Windows Defender για από κακόβουλα λογισμικά, ενώ δεσμεύονται στο να παρέχουν δωρεάν ενημερώσεις ασφαλείας για την υποστηριζόμενη διάρκεια ς της συσκευής. Κατάλληλα για χρήση είτε με πληκτρολόγιο, είτε μέσω της αφής, η αναβάθμιση των Windows 10 είναι σχεδιασμένη, ώστε να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και εφαρμογές  Windows.

Τα Windows 10 προσαρμόζονται με τους ανθρώπους για μια πιο προσωπική εμπειρία.  Η Cortana, η πρώτη πραγματική βοηθός του κόσμου βοηθάει τους χρήστες να κάνουν περισσότερα σε όλες τις συσκευές τους. Η Cortana μαθαίνει όλες τις προσωπικές  προτιμήσεις ώστε να προσφέρει σχετικές , γρήγορη σε πληροφορίες και σημαντικές υπενθυμίσεις μέσω ομιλίας ή πληκτρολόγησης. Το Windows Hello καλωσορίζει τους χρήστες με το όνομα τους και τους επιτρέπει να εισέλθουν στον υπολογιστή τους χωρίς τη χρήση κωδικού, παρέχοντας τους πιο άμεση και ασφαλή στις Windows 10 συσκευές τους μέσω βιομετρικής ς. Τα Windows 10 επιτρέπουν στους ανθρώπους να αλληλοεπιδρούν με τη συσκευή τους μέσω του παραδοσιακού ποντικιού και πληκτρολογίου, ή μέσω πιο φυσικών τρόπων όπως είναι η φωνή, το ειδικό στυλό ή χειρονομίες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση