Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ζέττα Μακρή: “Aναλαμβάνουμε δράση απέναντι στο ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης στον αθλητισμό, σήμερα κιόλας, πριν να είναι αργά”
Ζέττα Μακρή: “Aναλαμβάνουμε δράση απέναντι στο ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης στον αθλητισμό, σήμερα κιόλας, πριν να είναι αργά”

Ζέττα Μακρή: “Aναλαμβάνουμε δράση απέναντι στο ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης στον αθλητισμό, σήμερα κιόλας, πριν να είναι αργά”

 

 

Η υφ Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μ. Μακρή, συμμετείχε, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στην έναρξη της εξαιρετικά σημαντικής πρωτοβουλίας “Launching a national Start to talk campaign in Greece”, στο πλαίσιο του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την «Προστασία των Παιδιών στον Αθλητισμό».

Η υφ δήλωσε :“Στηρίζουμε, προβάλλουμε και γινόμαστε πολλαπλασιαστές του μηνύματος «Σπάσε τη Σιωπή -Μίλησε, Μην Ανέχεσαι»! Η συγκεκριμένη δράση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την των παιδιών από την ουαλική εκμετάλλευση και την ουαλική κακο αποτελεί «σταθμό» για την λήψη μέτρων ως προς την κακοποίηση, την των θυμάτων και τον τερματισμό της ατιμωρησίας των δραστών στον χώρο του αθλητισμού.

Η , η παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση αποτελούν φαινόμενα αποτρόπαια και είναι χρέος μας να πατάξουμε κάθε τους μορφή, έκφραση, συνέχεια.

Συγχαρητήρια στην ηγεσία του Υπουργείου  Πολιτισμού και Αθλητισμού και, ιδιαιτέρως, στον αρμόδιο υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την ευαισθητοποίηση, την εγρήγορση και την άμεση ανάληψη δράσεων απέναντι στην στον αθλητισμό.”

"Αλιεύοντας" την είδηση