Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ζέττα Μακρή: “Aναλαμβάνουμε δράση απέναντι στο ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης στον αθλητισμό, σήμερα κιόλας, πριν να είναι αργά”
Ζέττα Μακρή: “Aναλαμβάνουμε δράση απέναντι στο ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης στον αθλητισμό, σήμερα κιόλας, πριν να είναι αργά”

Ζέττα Μακρή: “Aναλαμβάνουμε δράση απέναντι στο ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης στον αθλητισμό, σήμερα κιόλας, πριν να είναι αργά”

 

 

Η & Θρησκευμάτων Ζέττα Μ. Μακρή, συμμετείχε, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στην έναρξη της εξαιρετικά σημαντικής πρωτοβουλίας “Launching a national Start to talk campaign in Greece”, στο πλαίσιο του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την « των Παιδιών στον Αθλητισμό».

Η υφυπουργός δήλωσε :“Στηρίζουμε, προβάλλουμε και γινόμαστε πολλαπλασιαστές του μηνύματος «Σπάσε τη Σιωπή -Μίλησε, Μην Ανέχεσαι»! Η συγκεκριμένη δράση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την των παιδιών από την σεξουαλική εκμετάλλευση και την σεξουαλική κακοποίηση αποτελεί «σταθμό» για την λήψη μέτρων ως προς την κακοποίηση, την των θυμάτων και τον τερματισμό της ατιμωρησίας των δραστών στον χώρο του αθλητισμού.

Η , η παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση αποτελούν φαινόμενα αποτρόπαια και είναι μας να πατάξουμε κάθε τους μορφή, έκφραση, συνέχεια.

Συγχαρητήρια στην του Υπουργείου  Πολιτισμού και Αθλητισμού και, ιδιαιτέρως, στον αρμόδιο υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την ευαισθητοποίηση, την εγρήγορση και την άμεση ανάληψη δράσεων απέναντι στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση στον αθλητισμό.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση