Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Υποψηφιότητες για τη διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Υποψηφιότητες για τη διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Υποψηφιότητες για τη διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, στο Βόλο, οδός Λαχανά 38, παραδόθηκαν από τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου Μουρτζίνο Δημήτριο στην Εφορευτική Επιτροπή, οι παρακάτω υποψηφιότητες για τις εκλογές του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, οι οποίες θα διεξαχθούν την 28 Ιουλίου 2021.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 28-07-2021 (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΔΡΟΥ

1 Τσεκούρας Νικόλαος του Βάιου

ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. Αινατζή Δροσούλα του Δημητρίου.

2. Κάβουρας Νικόλαος του Δημητρίου.

3. Κυριακόπουλος Κυριάκος του Μιχαήλ

4. του Αποστόλου.

5. Μουρτζίνος Δημήτριος του Βασιλείου.

6. Ξάφη Σταυρούλα του Κωνσταντίνου

7. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Δημητρίου.

8. Παπαθανασίου Ανδρομάχη του Ιωάννη.

9. Πάππος Ιωάννης του Νικολάου.

10. Πέγιος Δημήτριος του Γρηγορίου.

11. Πλαγεράς Απόστολος του Πέτρου.

12. Σακκελλαρίου Βασίλειος του Κωνσταντίνου

13. Στάμος Αναστάσιος του Ιωάννη.

ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

.

  1. Μπαρτζώκας Δημήτριος του Στέργιου

  2. Παπαδούλης Σωτήριος του Δημητρίου

  3. Παργιανόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου

  4. Σγάρας Σως του Χρήστου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Όλοι οι υποψήφιοι είναι μέλη του Συλλόγου και ταμειακώς τακτοποιημένοι.

  1. Όλοι οι υποψήφιοι είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα,

άνω του ενός έτους.

  1. Όλες οι αιτήσεις πρωτοκολλήθηκαν με τον αριθμό 31/22-07-2021 .

Η εφορευτική έλεγξε τις παραδοθείσες σε αυτήν αιτήσεις ως προς την τήρηση των προβλεπόμενων από το Καταστατικό και από τον Νόμο 4726/2020 προϋποθέσεων υποβολής υποψηφιοτήτων, επίσης έλεγξε το μητρώο μελών για επαλήθευση των στοιχείων και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι των υποψηφίων και αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή τους.

Κατόπιν τούτων ανακηρύσσει όλους τους παραπάνω αναφερόμενους ως υποψηφίους για τις εκλογές της 28ης Ιουλίου 2021 με την σειρά και για τα όργανα διοικήσεως του Συλλόγου όπως αναγράφονται.

Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τους ποδοσφαιριστές Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γντι Ξενοδόχοφ, Γιώργο Παπακώστα και Χρήστο Κατσούκη.

Ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς παραμένει στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια για δεύτερη σεζόν μετά την πολύ καλή πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα της Football League καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην αμυντική γραμμή της ομάδας ενώ ήταν και επιθυμία του Γιώργου Βαζάκα ο 29χρονος στόπερ να παραμείνει στην ομάδα με τον έμπειρο τεχνικό να τον γνωρίζει από το πέρασμα του από τον Ασπρόπυργο από τον οποίο και ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Σερς, Ukaricki, Mladost, Sloga Požega, Sileks, Metalac ενώ έχει αγωνιστεί και με την Al-Shabab, ομάδα του Κουβέιτ, με την οποία έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Γντι Ξενοδόχοφ θα συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά την σημαντική ενίσχυση που προσέφερε στην συγκεκριμένη θέση την περσινή σεζόν.

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ έχει γεννηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας στις 30/5/1988 και έχει ύψος 1.93. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα από τον Ηρόδοτο το 2007 και στη συνέχεια έπαιξε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, τρεις χρονιές στον ΟΦΗ, στον Θρασύβολο, στη Δόξα Δράμας, στη Ζάκυνθο, στη Λάρισα, με την οποία την περίοδο 2015-16 πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, στην συνέχεια έπαιξε στην Σκωτία και στην ομάδα της Μάδεργουελ και επέστρεψε παίζοντας στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ για έξι μήνες φόρεσε την φανέλα του Ηρόδοτου στη

Στην ομάδα παραμένει και ο νεαρός Βολιώτης Γιώργος Παπακώστας, καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει και φέτος να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε νέα παιδιά και ειδικά σε παιδιά που είναι από την πόλη, ενώ την ερυθρόλευκη φανέλα για ακόμη μία χρονιά θα φορά και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Κατσούκης (9/1/2000), ο οποίος  ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Μαρκό και του ΠΑΣ , ενώ πριν έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου έπαιζε στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης. Είναι 16 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Νέων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ομάδα Παίδων, αποτελώντας μάλιστα και αρχηγό της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους καλωσορίζει για ακόμα μία χρονιά στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της 2.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση