Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα
Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα

Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα

Το happy end σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, υπογράφτηκε χθες στα γραφεία της . Ο τανιέλε Βέρντε είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Ενωσης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ έφτασε χθες το πρωί στην και αφού ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του είχε προτείνει η ΑΕΚ. Η με τη Ρόμα αγγίζει το 1 εκατ. , με τους μαίους να κρατούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης του 30%.

Ο Βέρντε πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7 και στόχος του όπως είπε είναι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Εχω λάβει πολλή . Ελπίζω να την ανταποδώσω», συμπλήρωσε στις πρώτες του . Στην καριέρα του έχει μέχρι στιγμής 163 με 38 γκολ και 13 ασίστ. Eχει φορέσει 24 φορές τη φανέλα της «Σκουάντρα ατζούρα» στις μικρές εθνικές ομάδες.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην επόμενη μεταγραφική κίνηση, καθώς θέμα χρόνου είναι και η απόκτηση του Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ αναμένεται αύριο στην για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση