Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα
Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα

Υπέγραψε ο Βέρντε στην ΑΕΚ, παίρνει σειρά ο Ολιβέιρα

Το happy end σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, υπογράφτηκε χθες στα γραφεία της . Ο τανιέλε Βέρντε είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Ενωσης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ έφτασε χθες το πρωί στην και αφού ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του είχε προτείνει η . Η με τη Ρόμα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, με τους μαίους να κρατούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης του 30%.

Ο Βέρντε πήρε τη με το νούμερο 7 και στόχος του όπως είπε είναι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Εχω λάβει πολλή αγάπη. Ελπίζω να την ανταποδώσω», συμπλήρωσε στις πρώτες του . Στην καριέρα του έχει μέχρι στιγμής 163 αγώνες με 38 γκολ και 13 ασίστ. Eχει φορέσει 24 φορές τη της «Σκουάντρα ατζούρα» στις μικρές εθνικές ομάδες.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην επόμενη μεταγραφική κίνηση, καθώς θέμα χρόνου είναι και η απόκτηση του Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ αναμένεται αύριο στην για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση