Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Υπαίθριες Προαγωγικές Εξετάσεις Βαθμών στο Kempo
Υπαίθριες Προαγωγικές Εξετάσεις Βαθμών στο Kempo

Υπαίθριες Προαγωγικές Εξετάσεις Βαθμών στο Kempo

Κόντρ στ σημεία των καιρών, αν και με πάρα πολλές απουσίες οι Προαγωγικές Εξετάσεις, 1ου – 6ου επιπέδου της Aκαδημίας Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Mάχης στο δρόμο και Οπλοχρησίας του Ελληνικού S.G.T Kempo, θα λάβουν κανονικά χώρα και φέτος σε υπαίθριο χώρο, στις 4/7 ώστε να μπορέσουν φίλοι,γνωστοί και γονείς να παρακολουθήσουν από κοντά τους Μαχητές της Σχολής να αγωνίζονται με γυμνά βέβαια χέρια και πόδια σε αλλά και δοκιμασίες Πλήρους Επαφής. Και φέτος στο πέρας των εξετάσεων θα παιχτούν πάνω από 20 Full Contact χωρίς κανένα προστατευτικό.

Στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος επιλεγμένοι αθλητές του Kempo υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, ανώτατου εκπαιδευτή ( Sifu ) και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Θανάση Λαγού.

Οι μαχητές θα εξεταστούν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, δύναμης και εκρηκτικότητας σε στόχους.

Τέλος θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting).

Το S.G.T Kempo είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα στην και το μοναδικό στην πόλη του Βόλου που εκπαιδεύει τους μαχητές του σε συνθήκες πραγματικής μάχης στον δρόμο (streetfighting), καταστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν πραγματικές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λόγω των  ρεαλιστικών συνθηκών που βιώνουν σε προπονητικό επίπεδο όπως: οπλομαχία, αφοπλισμοί, μάχη σε κλειστούς χώρους, πολλαπλοί αντίπαλοι.

Σκοπός του Kempo δεν είναι η συγκέντρωση πόντων αλλά η καθολική υποταγή του αάλου, η επιση του αδύναμου πάνω στον δυνατό, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κανενός είδους  προς εμάς ή το περιβάλλον μας.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση