Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Υπαίθριες Προαγωγικές Εξετάσεις Βαθμών στο Kempo
Υπαίθριες Προαγωγικές Εξετάσεις Βαθμών στο Kempo

Υπαίθριες Προαγωγικές Εξετάσεις Βαθμών στο Kempo

Κόντρα στα σημεία των καιρών, αν και με πάρα πολλές οι Προαγωγικές , 1ου – 6ου επιπέδου της Aκαδημίας Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Mάχης στο δρόμο και Οπλοχρησίας του Ελληνικού S.G.T Kempo, θα λάβουν κανονικά χώρα και φέτος σε υπαίθριο χώρο, στις 4/7 ώστε να μπορέσουν φίλοι,γνωστοί και γονείς να παρακολουθήσουν από κοντά τους Μαχητές της Σχολής να αγωνίζονται με γυμνά βέβαια χέρια και πόδια σε αλλά και δοκιμασίες Πλήρους Επαφής. Και φέτος στο πέρας των εξετάσεων θα παιχτούν πάνω από 20 Full Contact χωρίς κανένα προστατευτικό.

Στις θα λάβουν μέρος επιλεγμένοι του Kempo υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, ανώτατου εκπαιδευτή ( Sifu ) και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Θανάση Λαγού.

Οι μαχητές θα εξεταστούν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, δύναμης και εκρηκτικότητας σε στόχους.

Τέλος θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting).

Το ελληνικό S.G.T Kempo είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα στην Ελλάδα και το μοναδικό στην πόλη του που εκπαιδεύει τους μαχητές του σε συνθήκες πραγματικής μάχης στον δρόμο (streetfighting), καταστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν πραγματικές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λόγω των  ρεαλιστικών συνθηκών που βιώνουν σε προπονητικό επίπεδο όπως: οπλομαχία, αφοπλισμοί, μάχη σε κλειστούς χώρους, πολλαπλοί αντίπαλοι.

Σκοπός του Kempo δεν είναι η συγκέντρωση πόντων αλλά η καθολική υποταγή του αντιπάλου, η επικράτηση του αδύναμου πάνω στον δυνατό, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κανενός είδους  απειλή προς εμάς ή το περιβάλλον μας.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καμπανάκι Γραβάνη προς ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα θα σας αφορά αποκλειστικά #ανεμβολίαστοι - https://t.co/GzeJxGwkjl -

  • Σε τροχιά καύσωνα η χώρα #καύσωνας - https://t.co/FjrVO0SVFw -

  • Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος ξήλωσε την κάμερα στο σαλόνι #ΓλυκάΝερά - https://t.co/AZTHB5Moat -

"Αλιεύοντας" την είδηση