Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ξεκινούν προετοιμασία οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Ξεκινούν προετοιμασία οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ξεκινούν προετοιμασία οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας

Για τις 2 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και 19.00, ορίστηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του , η κοινή έναρξη προετοιμασίας τόσο για το γυναικείο όσο και για το ανδρικό .

Η επίσημη “πρώτη” θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του  στην  , αρχικά με αγιασμό και στη συνέχεια με προπόνηση για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου .  

Στην έναρξη της προετοιμασίας  από τον προπονητή Καπουρνιώτη Μιχάλη  καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες :  

Ζέρβα Νίκη, Ζήτη Ελένη, Σουλτάνη Ραφαέλα, Κυριαζίδου Εύη, Αγαγιώτου Λαμπρινή, Σαρακατσάνη Λεία, Γαλιατσάτου Αναστασία, Αγκάνη Δανάη , Μπαλλά Νικολέτα , Σταματια, Χούτα Βάλια, Ντελή Χαρά, Κατσιοπούλου Έλλη, Γούλα Ελευθερία, Αρτεμισίου Ιωάννα, Πόπιντσουκ Μαρία, Στάμου Μαρία και Χατζηγιάννη Ζωή.

Από τον προπονητή Μαυρομιχάλη Ξενοφώντα καλούνται οι παρακάτω αθλητές :

Αλεξίου Κώστας , Καραγεώργος Θωμάς, Βλήτσιος Στέφανος, Καραθάνος Δημήτριος, Καραρρήγας Αντώνης, Καφάσης Ζήσης, Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Αχριάνης Σωτήρης, Μακρίδης Αλέξης, Βασιλείου Χρήστος, Κατσουλάρης Ανδρέας, Παραλίκης Νίκος, Χριστοδούλου Δημήτριος, Κολιός Κώστας, Σκουμής Πάνος, Παπουτσόγλου Βασίλης και Σερμέτης Κωνσταντίνος.

Εν τω μεταξύ, στην κυκλοφορία τέθηκαν τα διαρκείας του Συλλόγου, τα οποία αφορούν στους αγώνες του γυναικείου και του ανδρικού τμήματος, τόσο για το κύπελλο όσο και για το και τα οποία τιμώνται 25 ευρώ και για τα δυο και διατίθενται από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και της διοίκησης του Συλλόγου.

Αναμένεται οι φίλοι των τμημάτων να ανταποκριθούν στην προσπάθεια και να ενισχύσουν οικονομικά τα δύο ώστε να ανταποκριθούν στις οικονομικές ανάγκες για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και της αντίστοιχα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση