Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ξεκίνησε το πρώτο PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL
Ξεκίνησε το πρώτο PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL

Ξεκίνησε το πρώτο PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL

Το πρώτο PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL διοργανώνει ο Αθλητικός Ορειβατικός Περιπατητικός Σύλλογος “Φυσιολάτρης”, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Βόλου,στην πόλη του Βόλου και περιφερειακά της με 4 αγώνες 25, 10 και 3 χιλ. και “kids run”.

Η διοργάνωση έχει δυο σκοπούς:

  • Πρώτος είναι να γνωρίσουν οι πολίτες του Βόλου αλλά και οι φίλοι δρομείς από άλλες περιοχές της Ελλάδος τα μονοπάτια και τις διαδρομές που υπάρχουν περιφερειακά της πόλης αλλά και να κάνουν ένα τελευταίο test των δυνατοτήτων τους ενόψει του Olympus Marathon

-Δεύτερος να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου με μέρος των εσόδων του αγώνα.

Το πρώτο PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL ξεκίνησε σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 13-14 Ιουνίου 2015, το μεγαλύτερο μέρος του να κινείται σε ημιορεινό έδαφος με μονοπάτια, χωματόδρομους και περιμετρικά της πόλης του Βόλου.

Πρόκειται για τέσσερις αγώνες, ένας σε μια διαδρομή 25 χιλιομέτρων περιφερειακά, μια ανάβαση 3 χιλιομέτρων εξαιρετικής ομορφιάς, ένα γρήγορο 10άρι μέσα στην πόλη και 1000μ. για τους μικρούς μας φίλους στην παραλία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ:

“VOLOS REGIONAL TRAIL”.

Ο αγώνας είναι ημιορεινός, απόστασης 24,5 χιλιομέτρων, από τα οποία τα 9.100μ. είναι σε μονοπάτια (37,84%), 5.100 σε καλντερίμι (20,81%), 7.400μ. σε χωματόδρομο (30,30%), 2.000 άσφαλτο (8,16%) και 600μ. τσιμεντόδρομο (3,16%). Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας είναι από τα 209μ. έως τα 710μ., ενώ η θετική υψομετρική διαφορά είναι 1398μ . Είναι δρόμος με απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών.

Σημαντικά χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες. Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την του. Οργανωτές και αθλητές πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον.

“ASCENT MAKRINITSA”.

Ο αγώνας είναι 3 χιλ ανάβαση στα εξαιρετικά μονοπάτια της ιστορικής Μακρυνίτσας. Η θετική υψομετρική διαφορά που έχουμε σε αυτή την απόσταση είναι τα 441μ. ξεκινώντας από τα 175μ. και τερματίζοντας στα 648μ. Απευθύνεται σε αθλητές που θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια τους στην ανάβαση και να δυναμώσουν τα πόδια τους ενόψει του δύσκολου Μαραθωνίου του Ολύμπου.

“ VOLOS CITY CORE”.

Η διαδρομή αυτού του αγώνα ξεκινάει από την Παραλία της πόλης και τερματίζει σε αυτή. Είναι μια γρήγορη διαδρομή με ελαφρά σχεδόν ανεπαίσθητη αυξανόμενη ανηφόρα στα πρώτα 5,250 μ. και αντίστοιχα κατηφόρα τα επόμενα 4,750μ. Περνάει από κεντρικούς δρόμους και από αξιοθέατα της πόλης.

“ KIDS RUN”.

Ο παιδικός αγώνας είναι η καλύτερη ευκαιρία για την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες, δεδομένου ότι απευθύνεται στους μελλοντικούς αθλητές, μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Η διαδρομή των 1.000μ. θα διεξαχθεί στην παραλία της πόλης μας και αποτελεί κίνητρο για την συμμετοχή των παιδιών, μιας και συνδυάζει απόλυτα τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στο Ηρώο παρουσία γονιών και επισκεπτών όπου θα εμψυχώνουν και θα επιβραβεύουν την προσπάθεια των νεαρών αθλητών.

ΠΑΡΟΧΕΣ:
Οι παροχές που καλύπτονται με τα χρήματα συμμετοχής είναι:
Τροφοδοσία στον αγώνα σε 7 σταθμούς ( τζέλ-μπανάνες-πατατάκια-σταφίδες-νερό-ισοτονικό ποτό )
Μπλουζάκι τεχνικό Dry Fit.
Μετάλλιο για όσους τερματίσουν έγκαιρα και έγκυρα.
Αριθμό αγώνα (bib)
Τσίπ χρονομέτρησης.
Ιατρική υποστήριξη.
Ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό ( μπανάνα-σάντουιτς-χυμό).
Καλύπτεται επίσης η μετακίνηση στον χώρο τερματισμού, όσων αθλητών εγκαταλείψουν ή αποκλειστούν, με οχήματα της διοργάνωσης.
Επίσης εξασφαλίζεται η μεταφορά των αθλητών από τον τερματισμό προς το χώρο parking των αυτοκινήτων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ (ΒΙΒ): Όσο διαρκεί ο αγώνας, ο κάθε αθλητής που συμμετέχει είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό αθλητή (bib), ο οποίος αποτελεί και το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο για τη συμμετοχή του στον αγώνα. Ο αριθμός πρέπει να βρίσκεται σε εμφανές σημείο στην εμπρόσθια πλευρά του (μπλούζα, κολάν, ζώνη μέσης) για να μπορεί να αποδείξει ότι συμμετέχει στον αγώνα. Αθλητής χωρίς αριθμό, δεν θα δικαιούται υποστήριξης στους Σταθμούς.

ΕΠΑΘΛΑ:

Θα δοθεί μετάλλιο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές οι οποίοι τερμάτισαν μέσα στο χρονικό όριο του αγώνα.
Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους άντρες της γενικής και τις τρεις πρώτες γυναίκες και των τριών αγώνων.

Στον παιδικό αγώνα θα τιμηθούν τα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου και το ίδιο θα ισχύσει και για το Δημοτικό.

Επίσης θα τιμηθούν αθλητές με αναπηρία σε καρότσια οι οποίοι θα συμμετέχουν στον αγώνα των 10 χιλ.

Τιμητική διάκριση θα γίναι στον μεγαλύτερο και μικρότερο σε ηλικία αθλητή ή αθλήτρια.
Θα υπάρξουν δώρα των χορηγών μας τα οποία θα κληρωθούν βάση του αριθμού του κάθε αθλητή μετά την λήξη της τελετής απονομής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Για τον αγώνα Volos Regional Trail θα υπάρχει κατηγορία γενικής ανδρών και γενικής γυναικών και 4 κατηγορίες ανδρών, γυναικών ανάλογα με την ηλικία ( οι αθλητές που δεν θα συμπληρώνουν 3 συμ σε μια κατηγορία θα συμψηφίζονται στην επόμενη κατηγορία)

Αντρών 18-29 ετών Γυναικών 18-29 ετών
Αντρών 30-39 ετών Γυναικών 30-39 ετών
Αντρών 40-49 ετών Γυναικών 40-49 ετών
Αντρών 50 ετών και άνω Γυναικών 50 ετών και άνω
Για τους αγώνες Acsent Makrinitsa , Volos City Core και Kids Run θα υπάρχει μία κατηγορία, αυτή της γενικής.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ:

Κάθε τερματισμός μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια που τίθενται, είναι έγκυρος και ο αθλητής θεωρείται ότι ολοκλήρωσε εμπρόθεσμα τον αγώνα, εφόσον έχει περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου της διαδρομής. Εκπρόθεσμος θεωρείται κάθε τερματισμός πέρα από το προβλεπόμενο όριο των 5 ωρών για τον αγώνα των 25 χλμ. δηλαδή στις 14:00μ.μ. το μεσημέρι της Κυριακής, της 1 ώρας για τον αγώνα ανάβασης των 3 χλμ., δηλαδή στις 19:00 του Σαββάτου και των 2,5 ωρών για τον αγώνα των 10 χλμ. ςτις 11:30 της Κυριακής. Οι αθλητές που εγκαταλείπουν ή αποκλείονται λόγω υπέρβασης χρονικού ορίου , κατατάσσονται μεν στον πίνακα τερματισμών με βάση το χρόνο που τερμάτισαν και αναφέρονται ως “εγκαταλείψαντες”, αλλά δεν δικαιούνται μεταλλίου τερματισμού.
Ενδιάμεσο χρονικό όριο αποκλεισμού δεν θα υπάρχει.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, έως και 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η απόφαση της Επιτροπής Ενστάσεων, που απαρτίζεται από τον Διευθυντή Αγώνα, τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής και τους υπεύθυνους του Σταθμού στον οποίο καταγράφηκε το συμβάν, εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι η τελική.

ΑΚΥΡΩΣΗ/ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ:

Ο αγώνας διακόπτεται μόνο σε περίπτωση που οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες είναι ακραίες! Επίσης, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αναβολής της εκκίνησης του αγώνα εφόσον κρίνει ότι επικρατούν ιδιαίτερα ακραίες καιρικές συνθήκες (ισχυρή καταιγίδα ή σφοδρή χιονόπτωση). Αυτό γίνεται για να μην θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Στην περίπτωση πρόσκαιρης διακοπής, οι αθλητές σταματούν στον αμέσως επόμενο Σταθμό που θα συναντήσουν στη διαδρομή τους και περιμένουν εκεί μέχρι την άρση της διακοπής, το δε χρονικό όριο παρατείνεται ανάλογα και αφαιρείται από τη συνολική επίδοση των αθλητών ο χρόνος της διακοπής. Επίσης, είναι πιθανόν για τον ίδιο λόγο να τροποποιηθεί η διαδρομή (η τροποποίηση διαδρομής εφαρμόζεται μόνο εφόσον δεν πέρασε κανείς αθλητής μέχρι τη στιγμή της αλλαγής από το σημείο της τροποποίησης) ή να επιμηκυνθούν τα χρονικά όρια αποκλεισμού, άρα και το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού. Αρμόδιος για την απόφαση αναβολής ή διακοπής είναι ο διευθυντής του αγώνα.

ΠΟΙΝΕΣ: Για το σύνολο σχεδόν των παραπτωμάτων, επιβάλλεται η ποινή του αποκλεισμού/αποβολή από τον αγώνα. Οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες και εισηγούνται από τους υπεύθυνους των Σταθμών και επιβάλλονται από την Οργανωτική Επιτροπή ή άλλα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, που είναι εντεταλμένα για την τήρηση των κανονισμών.

Ο αποκλεισμός είναι η ποινή που επιβάλλεται στα παρακάτω παραπτώματα:

Έκθεση σε κίνδυνο του αθλητή από δική του υπαιτιότητα 


Κοψίματα διαδρομής .

Παροχή υποστήριξης εκτός ορίων Σταθμού και συνοδεία στη διαδρομή (εκτός ορίων Σταθμών) από πρόσωπο χωρίς αριθμό αγώνα

Άρνηση συμμόρφωσης στις υποδείξεις εξουσιοδοτημένων προσώπων .

Ρίψη σκουπιδιών στη διαδρομή
.

Ανάρμοστη συμπεριφορά ή χρήση βίας προς εθελοντές των Σταθμών ή συναθλητές
.

Χρήση μεταφορικού μέσου για συντόμευση διαδρομής 


Απώλεια αριθμού αγώνα (bib)

Για τα παραπτώματα της ανάρμοστης/βίαιης συμπεριφοράς όπως και της δόλιας τακτικής (χρήση μεταφορικού μέσου), ο αποκλεισμός έχει μόνιμο χαρακτήρα και ο αθλητής δεν δικαιούται να συμμετάσχει ξανά στο σ' αυτόν τον αγώνα.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Η Διοργάνωση και οι συνεργάτες της διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα του αγώνα και των διαδρομών που έχουν χαραχτεί καθώς και της φωτογράφησης και κινηματογράφησης του αγώνα από εξουσιοδοτημένες ομάδες που αναλαμβάνουν το αυτό.

Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόν τον όρο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από την όποια δημοσίευση αυτού του υλικού. 



ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΕΝΑ:

Η Διοργάνωση δεν πρόκειται να κάνει γνωστά σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Σεβόμενη τη σχετική νομοθεσία και θεωρώντας απόλυτη ηθική υποχρέωση την διατήρηση της μυστικότητάς τους, διατηρεί τα στοιχεία των αθλητών μυστικά και σε ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον. Δημοσιεύσιμα είναι μόνο το ονοματεπώνυμο του αθλητή και η πόλη κατοικίας του. Η ηλικία θα ταυτοποιηθεί με την επίδειξη ταυτότητας κατά την παραλαβή του αριθμού.

ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

Η Διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν βλάβη της υγείας ή της σωματικής ακεραιότητας (τραυματισμό ή και θάνατο) των αθλητών που συμμετέχουν στον αγώνα. Θεωρείται ως αυτονόητο ότι κάθε αθλητής που υποβάλει αίτηση συμμετοχής στον αγώνα, έχει ως ενήλικας πλήρη επίγνωση της πρόθεσής του να πάρει μέρος σε ένα αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται σε ορεινό περιβάλλον, με εχθρικές κατά κανόνα συνθήκες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο κάθε αθλητής αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη να αγωνιστεί με σύνεση και υπευθυνότητα και να μη θέσει τον εαυτό του σε αντικειμενικές συνθήκες κινδύνου. Είναι επίσης αυτονόητο, ότι κάθε αθλητής, υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής, γνωρίζει ήδη με βάση πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις το αν η κατάσταση της υγείας του επιτρέπει να αγωνιστεί σε έναν αγώνα αντοχής μεγάλης διάρκειας στο ανοιχτό φυσικό περιβάλλον. Η Διοργάνωση δεν ζητά από τους αθλητές να προσκομίσουν κανενός είδους ιατρική βεβαίωση αλλά θα υπογράψουν σχετική υπεύθυνη δήλωση κατά την παραλαβή του αριθμού τους.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΦΡΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ
KONTOΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

Η σήμανση της διαδρομής τοποθετείται λίγες ημέρες πριν τον αγώνα και αποσύρεται μετά το τέλος του. Θα αποτελείται από σημάδια πυκνά έντονου ερυθρού χρώματος καθώς και ταινία υ η οποία θα τοποθετηθεί σε σημεία, όπου χρειάζεται, για τον καλύτερο εντοπισμό της διαδρομής.

ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (ΣΚΟΥΠΑ):

Ειδικευμένο προσωπικό της διοργάνωσης, θα ακολουθεί τον τελευταίο αθλητή της κούρσας, με σκοπό την ασφάλεια των αθλητών που συμμετέχουν στον αγώνα. Η Ομάδα θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με ασύρματο και θα μεταφέρει πρόχειρο , για αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ:
Ο Σταθμός Υποστήριξης αποτελεί τη στοιχειώδη λειτουργική μονάδα της Διοργάνωσης. Εκεί οι αθλητές μπορούν να δεχτούν τροφοδοσία και Πρώτες Βοήθειες από την πλευρά της Διοργάνωσης,.

Σε κάθε Σταθμό οι αθλητές που εγκαταλείπουν ή αποκλείονται λόγω χρόνου, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν με οχήματα της διοργάνωσης στο Χώρο της εκκίνησης.

Θα υπάρχει Υπεύθυνος λειτουργίας σε κάθε Σταθμό, οποίος είναι εξουσιοδοτημένος για τη διαχείριση των υποθέσεων στο σύνολό τους.: αποκλεισμός αθλητών, εφαρμογή ποινών, διακοπή αγώνα, όπως και όλες οι αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία του Σταθμού.

Οι Σταθμοί Υποστήριξης στον αγώνα είναι οκτώ (7) και είναι οι εξής:

Σαρακηνός (3.400 μ.)


Μακρυνίτσα (7.000 μ.)

Σταγιάτες (10.200 μ.)


Πορταριά (13.320 μ.)


Κατηχώρι (14.900 μ.)

Άλλη Μεριά (17.200 μ.)


Παναγία Γορίτσα (20.500 μ.)


Κάθε Σταθμός αποτελεί ταυτόχρονα και Σημείο Ελέγχου των αθλητών, καταγράφει δηλαδή τον χρόνο αναχώρησης των αθλητών από το Σταθμό ή τις τυχόν εγκαταλείψεις και εκπρόθεσμες αφίξεις αθλητών.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:

Τα Σημεία Ελέγχου έχουν σκοπό μόνο να καταγράψουν τους αθλητές του αγώνα, ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα του πόσοι κινούνται πάνω στη διαδρομή. Αυτό συμβάλει στην ασφάλεια των αθλητών και στη σωστή έκβαση του αγώνα και της κατάταξης. Όλοι οι Σταθμοί Τροφοδοσίας θα είναι ταυτόχρονα και Σημεία Ελέγχου. Πέραν των Σταθμών θα υπάρχουν και

Σημεία Ελέγχου μη ανακοινώσιμα. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να τους καταγράφουν οι κριτές. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό, όταν του ζητηθεί να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

Δεν προβλέπεται υποχρεωτικός για τους αθλητές. Συστήνεται όμως να μεταφέρουν μικρό σακίδιο πλάτης ή μέσης, με ασκό ή παγούρι με φαρδύ στόμιο, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους στα ενδιάμεσα των σταθμών. Κάθε αθλητής είναι πλέον υπεύθυνος για την επιλογή του σκεύους (κύπελλο, δοχείο, ασκός, μπουκάλι, παγούρι κλπ) το οποίο πρέπει να φέρει, ώστε να μπορεί να δεχτεί τις δικαιούμενες ποσότητες υγρών. Οι ποσότητες υγρών θα προσφέρονται με πρακτικό δοσομετρητή από το προσωπικό των Σταθμών. Τρεχούμενο νερό θα υπάρχει σε σημεία της διαδρομής όμως δεν θεωρεί η διοργάνωση ότι μπορεί και να είναι πόσιμο. Η καλύτερη επιλογή είναι οι τροφοδοσίας για την ασφάλεια των αθλητών. Για λόγους ταχύτητας, οι αθλητές θα πρέπει να έχουν δοχεία με φαρδύ στόμιο, για γρήγορο γέμισμα. Η εγκατάλειψη σακιδίου κατά μήκος της διαδρομής στα σημεία κεντρικών σταθμών γίνετε με ευθύνη του αθλητή.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Η χρονομέτρηση γίνεται ηλεκτρονικά για τον συνολικό χρόνο. Οι τελικές επιδόσεις δημοσιεύονται άμεσα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και η οριστικοποίησή με τα επίσημα αποτελέσματα γίνεται τις αμέσως επόμενες ημέρες προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο απαραίτητος έλεγχος.

Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παραπάνω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-06-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Παραλαβή αριθμών του αγώνα ” Regional Trail” 6:30-7:30
Δημαρχείο Βόλου

Δημαρχείο Βόλου

Χωριό Φυτόκο

Παραλία
Αναχώρηση λεωφορείων για μεταφορά αθλητών στο χώρο της εκκίνησης (Φυτόκο). 7:30-8:00

Εκκίνηση αγώνα ” Regional Trail” 9:00
Όριο τερματισμού 14:00
Παραλαβή αριθμών “City Core ” 7:30-9:00
Εκκίνηση αγώνα “City Core ”
9:30

ΑΠΟΝΟΜΕΣ 13:30
ΛΗΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 14:30

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση