Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ξεκίνησαν προπονήσεις τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Ξεκίνησαν προπονήσεις τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ  του Ολυμπιακού Βόλου

Ξεκίνησαν προπονήσεις τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους τα μπάσκετ των ακαδημιών , για αγόρια και κορίτσια , του .

Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης ταυτόχρονα με το και τις αγωνιστικές του ομάδες , τη που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία, βασιζόμενη κυρίως σε Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και την αντρική ομάδα που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , φροντίζει να δημιουργεί και το ελπιδοφόρο μέλλον του.

Η πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μιχάλη Καπουρνιώτη, σε συνεργασία με τις παλιές δόξες του γυναικείου μπάσκετ του , Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου και με την προσθήκη της αθλήτριας του Συλλόγου Ραφαέλας Σουλτάνη , θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς .

Οι προπονήσεις και τη νέα χρονιά θα διεξάγονται Δευτέρα , Τετάρτη και Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και στα γυμναστήρια του 1ου και 2ου Γυμνασίων Βόλου ενώ από φέτος θα γίνεται προπόνηση και το του 3ο Γυμνασίου – Λυκείου.

Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής και της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής είναι να δημιουργήσουν τις αθλήτριες και τους αθλητές που σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστούν με τη φανέλα του στα εθνικά πρωταθλήματα και θα κάνουν ανταγωνιστικό το βολιώτικο μπάσκετ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στην προσπάθεια που συντελείται για την υλοποίηση των στόχων και την εκπλήρωση του σκοπού του συλλόγου, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μικροί καλαθοσφαιριστές. Την χρονιά που πέρασε δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πήραν μέρος σε τρία εσωτερικά τουρνουά, όπως και σε σημαντικές εκδηλώσεις , αθλητικά και εκπαιδευτικά ταξίδια που διοργάνωσε ο σύλλογος ενώ για πρώτη φορά διοργανώθηκε προπονητικό camp , το καλοκαίρι μετά τη λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων , με πολύ μεγάλη επιτυχία .

Ήδη προγραμματίζεται η πρώτη εκδήλωση –διημερίδα που θα είναι αφιερωμένη στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στους αγωνιστικούς χώρους και θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου και την οποία θα μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών .

Επίσης τα αγωνιστικά έδωσαν αρκετά επίσημα αλλά και φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα του νομού Μαγνησίας ενώ μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου είχε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η .Κ.Α.Θ. (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, νεάνιδες) ενώ τόσο στις κορασίδες όσο και στις νεανιδες έφτασε στους τελικούς των πρωταθλημάτων Θεσσαλίας , αφού πρώτα κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας .

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο ΕΑΚ 15.30-17.30 ή να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6936578196), Ράμμου Γιάννα (6978189788) , Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σουλτάνη Ραφαέλα (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση