Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην αθλητική ακαδημία “ΑΤΛΑΣ”
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην αθλητική ακαδημία “ΑΤΛΑΣ”

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην αθλητική ακαδημία “ΑΤΛΑΣ”

Aπό την Δευτέρα 28/8/2017, οι υπεύθυνοι  των τμημάτων “ΑΤΛΑΣ”   βρίσκονται στο ΕΑΚ του από τις 17:00 έως τις 20:00 καθημερινά με σκοπό να οργανώσουν τις ανανεώσεις των παλιών μελών και τις εγγραφές των νέων μελών και να παρέχουν πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το φετινό πρόγραμμα.

Οι όλων των τμημάτων θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου , τις απογευματινές ώρες από τους προπονητές , Θεοχάρη Δημήτριο και Κορώνα Στέφανο.

Επίσης θα λειτουργήσει και φέτος τμήμα, με υπεύθυνη την Κατερίνα Βέργου, η οποία θα βρίσκεται για τον ίδιο λόγο, στο Βασδέκειο Α.Κ.  καθημερινά από τις 18:00 έως 19:00.

Στην ακαδημία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 5 ετών και άνω  και φέτος κι άλλοι ενδιαφέροντες μικροί και μεγάλοι φίλοι που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα του στίβου και να ασχοληθούν στη συνέχεια με το αγώνισμα που τους ταιριάζει και τους ενδιαφέρει περισσότερο (δρόμοι, άλματα, ρίψεις) είναι ευπρόσδεκτοι.

Κύριο μέλημα του συλλόγου είναι η προσέγγιση του στίβου μέσω του παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας ως βάση, αλλά και η αγωνιστική βελτίωσή τους μέσω εξειδικευμένης προπόνησης στα επόμενα χρόνια ως αθλητές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας – πληροφορίες:

Ηλίας Κορώνας :        6980138796

Θεοχάρης Δημήτρης: 6945663122

Στέφανος Κορώνας :  6946272500

Κατερίνα Bέργου:      6998117243.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση