Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τα κορίτσια της Νίκης (φωτογραφίες – δηλώσεις Στεργιόπουλου)
Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τα κορίτσια της Νίκης (φωτογραφίες – δηλώσεις Στεργιόπουλου)

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τα κορίτσια της Νίκης (φωτογραφίες – δηλώσεις Στεργιόπουλου)

Την πρώτη της , ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο απαιτητικό της Α2, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η της Νίκης Βόλου.

Η απογευματινή προπόνηση, που διεξήχθη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, περιελάμβανε του προπονητή Γιάννη Στεργιόπουλου και γνωριμία των παλιών της ομάδας, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ζέσταμα και αερόβια προπόνηση, με αρκετό και διάφορες ασκήσεις.

Σε αυτήν την συμμετείχαν συνολικά 13 αθλήτριες. Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Μπράχου, η Ελένη Παρασχάκη, η Ηλιάνα Καρύδη, η Ειρήνη Γκίνο, η Αποστολία Πασσιά, η Ιωάννα Φλώρου, η Άννα – Μαρία Κοπάνου, η Τόνια Γαλανοπούλου, η Κατερίνα Στρίγγου, η Νένα Μιχαηλίδου, η Ελισάβετ Ντέγκα, η Ειρήνη Τζώρτζη και η Εβελίνα . Απούσες ήταν η Μαρία Γεροκώστα, η Εύη Χαβαλέ και η Βιργινία Χρήστου, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν στο ρόστερ της νέας σεζόν θα συμμετέχουν οι αδερφές Γιαννοπούλου.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί, με τον κ. Στεργιόπουλο να δίνει τις πρώτες μέρες, έμφαση στην φυσική κατάσταση και γι' αυτό, εξάλλου, θα συνεχιστούν οι στο Πανθεσσαλικό.

Στεργιόπουλος: “Στόχος μας η παραμονή”

Ο Βολιώτης έμπειρος τεχνικός κι αρχιτέκτονας της περσινής ομάδας ανόδου της Α2, Γιάννης Στεργιόπουλος, έθεσε σαφέστατα τον στόχο της νέας αγωνιστικής σεζόν, τονίζοντας πως στην ομάδα λείπει η εμπειρία, αλλά υπερισχύει το ταλέντο κι η διάθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Στόχος δικός μας είναι η παραμονή. Είμαστε πρώτη φορά στην κατηγορία, σε μία πολύ δύσκολη κι απαιτητική κατηγορία, όπως η Α2. Διαθέτουμε ένα ρόστερ που δεν είναι αρκετά έμπειρο, αλλά χαρακτηρίζεται από τη θέληση και το ταλέντο να αγωνιστεί. Υπενθυμίζουμε πως πέρσι έγινε μία σημαντικότατη προσπάθεια από τα κορίτσια και η νέα σεζόν θα είναι μία επιβράβευση για αυτές, καθώς θα αγωνιστούν σε μία εθνική κατηγορία και θα αποκομίσουν εμπειρίες. Θέλουμε και χρειαζόμαστε ανθρώπους κοντά μας, πρέπει ο να μας στηρίξει. Είμαστε το μοναδικό τμήμα της Νίκης Βόλου, τη δεδομένη χρονική στιγμή, που αγωνιζόμαστε σε εθνική κατηγορία και το αξίζουμε”.

 

 

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 5 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 6 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 7 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 8 ΓΥΝΑΚΕΙΟ 1

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση