Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ξεκινά προετοιμασία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου
Ξεκινά προετοιμασία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Ξεκινά προετοιμασία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Ξεκινά αύριο Πέμπτη 23 Αυγούστου, η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ.Β. «Η ΙΚΗ».

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο .Ιωνίας, η πρώτη συνάντηση της προπονήτριας Μπουμπούκη με τις αθλήτριες, παρουσία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής Στέλιου Κολόζου, Γιάννη Αρβανιτόπουλου και του βοηθού προπονητή Αντώνη Δελλή.

Το μέλος της Διοίκησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και μέλος της Δ.Ε. Στ. Κολόζος, καλωσόρισε τις νέες παίκτριες που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ της ομάδας. Ευχήθηκε υγεία, εξήρε το έργο της προπονήτριας και τόνισε ότι η είναι μια οικογένεια και στόχος είναι η ομάδα να γίνει μια γροθιά και να παίζεται καλό βόλεϊ .

Με τη σειρά της η προπονήτρια Σοφία Μπουμπούκη, τόνισε ότι, το σημαντικό είναι οι αθλήτριες να προσέχουν την υγεία τους και δήλωσε ότι, στόχος είναι η παραμονή στην Β' , άνοδο που κέρδισε η ομάδα την περσινή χρονιά κι ότι καλύτερο μπορεί να επιτευχθεί, είναι καλοδεχούμενο.

Εκτός από τις αθλήτριες που πέρυσι αγωνίστηκαν στην ομάδα, στο ρόστερ φέτος ενσωματώθηκαν, η Μαίρη Καφαντάρη από τις παγκορασίδες – διαγώνιος, που είχε επιλεχθεί και στην ομάδα προεθνικής παγκορασίδων, η Γλυκερία Τριπύλα – πασαδόρος, που επέστρεψε στη από τον Γ.Σ. Βόλου, η Μπανού – κεντρικός, φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη που έπαιζε στην ομάδα του Πανοράματος, η Άρτεμις Μαργαριτοπούλου – ακραίος, από τις κορασίδες, που πέρυσι λόγω τραυματισμού είχε χάσει τη χρονιά, η Μαρίνα Κολοβού – λίμπερο, που επέστρεψε μετά τη γέννηση παιδιού της και η Βικτώρια Πόλη – κεντρικός, που επέστρεψε στην ομάδα, καθώς είχε σταματήσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αύριο Πέμπτη 23 Αυγούστου, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, θα ξεκινήσει προετοιμασία στις , στην άμμο, για την προστασία των αθλητριών κι από Δευτέρα οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας.

Η Σοφία Μπουμπούκη, τόνισε ότι στη φετινή κατηγορία, οι ομάδες είναι πολύ δυναμικές, εκτιμώντας ότι θα γίνουν πολύ καλοί , ενώ στο φετινό θα αγωνίζονται συνολικά τρεις ομάδες από τον Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση