Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου
Ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Ανανέωση συνς αθλητριών για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019

 Ξεκινά η   της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού , που την προσεχή περίοδο 2018-2019 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ς που διοργανώνεται από την ΕΣΠΕΚΕΛ,  με την καθοδήγηση του προπονητή της Μαρίνου Κουτσογιάννη .

 Μετά από την ολοκλήρωση μίας ακόμη ξεχωριστής και πετυχημένης αθλητικής χρονιάς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου, με προπονητή τον Νίκο Μαλλιάρα η διοίκηση του Α.Σ. 1937, μετά την της συνς της για την νέα περίοδο με τον προπονητή  Μαρίνο Κουτσογιάννη   ανακοίνωσε  και την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με τις αθλήτριες Καζοπίδου , Ρακοβίτη Κατερίνα, Γκόντα Έφη, Γερογιάννη Παναγιώτα, Κατσικογιάννη Σοφία, Γκισγκίνη Ειρήνη, Τατάκου Χαρούλα, Καουνά Έλενα, Μαργαρίτη Φένια και Μιχαηλίδη Ελένη.

Μαζί με τις υπό μεταγραφή αθλήτριες Κύρκου Σοφία, Στεργιοπούλου Ελίνα, Παραή Μαριαλένα, Πέτρου Δήμητρα, Κούση , Βλαχούτσου Νάντια και Πατσή Σοφία, εκτιμάται ότι και η επόμενη αθλητική χρονιά θα είναι μια χρονιά πλούσια σε εμπειρίες, συναισθήματα και αγωνιστικές επιτυχίες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση