Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ξεκινά 1η Σεπτεμβρίου η νέα χρονιά και η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας στίβου της Νίκης Βόλου
Ξεκινά 1η Σεπτεμβρίου η νέα χρονιά και η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας στίβου της Νίκης Βόλου

Ξεκινά 1η Σεπτεμβρίου η νέα χρονιά και η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας στίβου της Νίκης Βόλου

Ξεκινά την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, η νέα χρονιά για το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας.

Η αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, ήταν σίγουρα η πιο ιδιαίτερη και η πιο απαιτητική από όσες είχαν προηγηθεί μέχρι σήμερα. Ενώ είχαμε ολοκληρώσει την πολύμηνη χειμερινή προετοιμασία και σχεδιάζαμε τις πρώτες αγωνιστικές εξορμήσεις του Μαρτίου, ήρθαν οι γενικευμένοι περιορισμοί κάθε δραστηριότητας λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

Η αβεβαιότητα και το ότι δε γνώριζε κανείς, αν θα υπάρξει θερινή αγωνιστική περίοδος και πρωταθλήματα, δε μας έκανε στιγμή να επαναπαυτούμε. Οι αθλητές γυμνάστηκαν με ατομικά προγράμματα εντός σπιτιού, σε γειτονιές κι εκτός δρόμου διαδρομές, καλύπτοντας εναλλακτικά την από τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ακόμα και την περίοδο της άρσης των μέτρων, υποστήκαμε μια ακόμη ταλαιπωρία, μένοντας εκτός του Πανθεσσαλικού σταδίου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έπειτα από όλα αυτά, τα πρωταθλήματα πραγματοποιήθηκαν κανονικά έπειτα από απόφαση της Ομοσπονδίας και μάλιστα η ολοκλήρωσή τους μας έφερε τεράστια ικανοποίηση, αφού επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών που έχει πετύχει η αγωνιστική μας ομάδα στα 10 χρόνια ζωής του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου, από ρεκόρ, επιδόσεων και θέσεων.

Συγκεντρώνοντας συνολικά 152 βαθμούς, αρκετές διακρίσεις και πρώτη φορά με παρουσία σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κ16, Κ18, Κ20, Κ23, /Γ), επιβεβαιώσαμε την ισχυρή μας παρουσία σε πανελλαδικό επίπεδο, πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης και αποδείξαμε όλοι οι συντελεστές αυτής της επιτυχίας ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, για αυτούς που φωνάζουν αδιάλλακτα “παρών” και για αυτούς που δεν εγκαταλείπουν ποτέ τους στόχους τους.

Ξεκινάμε τη χρονιά με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς, μακριά από περιπέτειες που μας κρατήσανε μακριά από αυτό που αγαπάμε και πάντα με τους πιο υψηλούς στόχους.

Έφορος στίβου /οργάνωση & διοίκηση τμήματος

Γιώργος Τάκης

Αγωνιστικό Τμήμα

Προπονητές: Παρασκευόπουλος Παύλος, Βλαχάβας Αποστόλης

Βοηθός : Δημήτρης Καραντάκος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση