Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Βίκτορ Σάντσεθ νέος προπονητής στον Ολυμπιακό
Ο Βίκτορ Σάντσεθ  νέος προπονητής στον Ολυμπιακό

Ο Βίκτορ Σάντσεθ νέος προπονητής στον Ολυμπιακό

Ο Βίκτορ Σάντσεθ είνι πό χθες ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την αιφνιδιαστική λύση της ς με τον Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και, μετά την ολο της χθεσινής πρωινής προπόνησης στο Λάνγκενφελντ, που έγινε υπό τις οδηγίες του, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως την έκανε δεκτή.

Εν συνεχεία εξέδωσε δεύτερη , με την οποία γνωστοποίησε την έναρξη της ς με τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στους «ερυθρόλευκους» ως άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ, ενώ προέρχεται από επιτυχημένη θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε υποβάλει την παραίτησή του από την Τρίτη, πριν αναχωρήσει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» από την Ελλάδα για την , σε συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής εταιρείας Γιάννη Βρέντζο.

Του ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν ήξερε αν μπορεί να είναι απολύτως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του. Προσέθεσε ότι δύο μήνες παλεύει με τον εαυτό του και υποστήριξε ότι μετέβη άυπνος στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Αναμφίβολα αιφνιδίασε με την αποκάλυψη των σκέψεών του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού ούτε κάποιο εργασιακό πρόβλημα στον Ολυμπιακό.

Δέχθηκε, πάντως, να ταξιδέψει στην και να ξεκινήσει την των Πειραιωτών μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Και βρέθηκε εντός 48 ωρών στο πρόσωπο του Βίκτορ Σάντσεθ. Χθες νωρίς το μεσημέρι, ο Σίλβα μίλησε στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν γνώριζαν το παραμικρό. «Δεν έχω κανένα παράπονο. Πέρασα ένδεκα υπέροχους μήνες στην ομάδα. Κάναμε μια καταπληκτική χρόνια», κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός και φίλησε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές του. Εν συνεχεία, ο κ. Βρέντζος παρουσίασε τον Σάντσεθ, με τον Ισπανό να υπογραμμίζει: «Ολα στο ποδόσφαιρο είναι το μυαλό και η ».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση