Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / WINTER CAMP SHINKYOKUSHINKAI KARATE στο Πήλιο
WINTER CAMP SHINKYOKUSHINKAI KARATE στο Πήλιο

WINTER CAMP SHINKYOKUSHINKAI KARATE στο Πήλιο

Η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το WINTER CAMP( χειμερινό κάμπινγκ) του στο πανέμορφο Πήλιο, το , με πολλές και ξεχωριστές εκπλήξεις, γνωρίζοντας από κοντά το πραγματικό σκληρό μαχητικό άθλημα επαφής, από 12 έως 14 Φεβρουαρίου στο < <Τασία>>, με πλήρη διατροφή, και εξυπηρέτηση.

Ένας θεσμός που άρχισε πρώτα από την Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού και βρήκε μιμητές,συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη του
χειμερινού Αθλητικού Τουρισμού στην περιοχή της Μαγνησίας.

Η Ένωση εκπαιδευτών του Ελληνικού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους που θέλουν να γνωρίσουν το πιο σκληρό ΚΑΡΑΤΕ, με πολλές δράσεις, γεγονότα και εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Oι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στην ύπαιθρο αλλά και μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι Shihan Γιώργος Κοσμίδης και Oτάριο Μελικιάδης 5 DAN .

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις προαγωγής βαθμών Κyu ,καθώς 1ου και 2ου DAN, ενώ θα γίνει και της ελληνικής Εθνικής ομάδος Shinkyokushinkai μετά από αγώνες πρόκρισης, παρουσία μελών της τεχνικής επιτροπής και του εθνικού προπονητού Βολιώτη-πρωταθλητή Τσιάρα Δημητρίου.

Επίσης σεμινάριο διαιτησίας FULL CONTACT θα διοργανώσει και θα διδάξει ο διεθνής διαιτητής της ΕΚΟ – WKO (Shinkyokushinkai) Γιώργος Κοσμίδης παρουσιάζοντας αναλυτικά τους διεθνείς κανονισμούς αγώνων FULL CONTACT.

H διοργάνωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής (ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση