Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Βραβείο καλύτερου μαχητικού αθλητή στον Σείτη Μάνο στο Διεθνές Τουρνουά Caucasus Cup
Βραβείο καλύτερου μαχητικού αθλητή στον Σείτη Μάνο στο Διεθνές Τουρνουά Caucasus Cup

Βραβείο καλύτερου μαχητικού αθλητή στον Σείτη Μάνο στο Διεθνές Τουρνουά Caucasus Cup

Eπέστρεψε από την Γεωργία η Ελληνική αποστολή του KARATE ,όπου συμμετείχε σε κορυφαία διοργάνωση του Full Contact .Ο αρχηγός εκπρόσωπος Γιωργος Κοσμίδης ο branch Chief Μελικίαδης Οτάριο και 3 αθλητές συμμετείχαν ,πραγματοποιώντας μια αξιόλογη εμφάνιση. Βραβείο καλύτερου μαχητικού αθλητή στον Σείτη Μάνο στο Caucasus Cup στη Τυφλίδα

Με πολλές εμπειρίες επέστρεψε η ελληνική αποστολή της ΕΛΟΑΜΠΕ από το Caucasus Cup στη Τυφλίδα της Γεωργίας που διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο.Οι Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν δυνατά εντυπωσιάζοντας θεατές ,παρότι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποια θέση.

Ο αθλητής Φραγκούλης ίκος αγωνίστηκε δυνατά με τον πρωταθλητή Ευρώπης Γεωργιανό στα -70 kg χάνοντας στην παράταση με απόφαση 3-2 ενώ άξιζε 2η παράταση. Ήταν ο πρώτος του αγώνας στο full contact.Η εμφάνιση του ίκου ήταν πολύ εντυπωσιακή και απέσπασε τα χειροκροτήματα όλων των θεατών , για το μαχητικό πνεύμα και το ξεχωριστό πείσμα στην διάρκεια του αγώνα .

Ο αθλητής Μπογδάνης Φλώρης αγωνίστηκε με Γεωργιανό στα -80kg και έχασε στα σημεία πετυχαίνοντας 6 φορές τον αντίπαλο με κλωτσιά στο χωρίς όμως να δοθεί παράταση.Ο Φλώρης έχει πολλά προσόντα που αν τα αξιοποιήσει κατάλληλα θα γίνει ένας μεγάλος πρωταθλητής

Ο πρωταθλητής o Sennsei Σείτης Μάνος αγωνίστηκε στα -80kg με Καζακστάν και κέρδισε με δυνατές γροθιές δύσκολα αφού ήταν πολύ δυνατός ο αντίπαλος του.Στην συνεχεία έπαιξε με τον πρωταθλητή Ουκρανίας με πολύ καλή τακτική ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και στα τελευταία δευτερόλεπτα στο σπριντ με δυνατά χέρια τον πίεσε πάρα πολύ.Δυστυχώς όμως η νίκη δόθηκε στον αντίπαλό του .

Ο Μάνος όμως απέσπασε τα θερμά και ασταμάτητα χειροκροτήματα όλων των Θεατών . Το βραβείο του πιο μαχητικού αθλητή του (best fighting spirit) δόθηκε στον πρωταθλητή Σείτη Μάνο, μετά από απόφαση των Διαιτητών και παραγόντων.

O Mάνος ήταν ο μεγαλύτερος αθλητής που συμμετείχε στο Κύπελλο και εντυπωσίασε όλους τους Διαιτητές , προπονητές και θεατές για την μαχητικότητα και την αντοχή του .Και οι τρεις αθλητές ανήκουν στον Σύλλογο ΤΙΤΑΝΕΣ υ.

Εκτός των αθλητών της υ στην αποστολή συμμετείχε , ως βοηθός προπονητού και η Καμίλκα Σείτη . Το φετινό Τουρνουά ήταν επιπέδου πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από τις σημαντικές συμμετοχές των πρωταθλητών.

Ο εκπρόσωπος του Full contact στην Ελλάδα Γιώργος Κοσμίδης μαζί με τον Branch Chief Βορείου Ελλάδος Μελικιάδη Οτάριο παρακολούθησαν 10ωρο σεμινάριο διαιτησίας ,ενώ είχαν συναντήσεις με τον υπουργό Αθλητισμού της Γεωργίας καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Irakli Dolaberidze για την ανάπτυξη του Full Contact στις δυο χώρες .

Το σεμινάριο διαιτησίας οργάνωσε η Ομοσπονδία FULL CONTACT της Γεωργίας και δίδαξε ο Shihan Alexander Goncharenko,πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ‘Ελληνας διεθνής διαιτητής Shihan Γιώργος Κοσμίδης, μετά το πολύωρο σεμινάριο ,έλαβε μέρος στις εξετάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Διαιτησίας ανανεώνοντας την Θέση του ως διαιτητής Α' ΜΑΙΝ RΕFΕRΕΕ – KOYMITE -KATA για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο Έλληνας διεθνής διαιτητής πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Διεθνές Κύπελο CAYCASUS CUP, ως ένας από τους βασικούς κεντρικούς διαιτητές μαζί με τους Shihan Alexander Goncharenko και Αlexander Cousmin.

Η διοργάνωση ήταν άριστη και ήταν επιπλέον ένα τεστ στο πλαίσιο προετοιμασίας Ομοσπονδίας της Γεωργίας για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τυφλίδα τον Μάιο του 2016 .Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και εν μεγάλο ευχαριστώ για την πολλή ζεστή φιλοξενία τους .

Η ομάδα του Shihan Avdanil Shengelia , με τους Irakli Dolaberidze Vladimer Shengelia David Tsertsvadze είναι αυτοί που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση και πλέον την θεωρούμε ως αναπόσπαστο μέλη της οικογένεια μας στο Ελληνικό Full Contact , διότι στην διοργάνωση αυτή αλλά και σε όλες τις προηγούμενες που συμμετείχε η Ελληνική Ομάδα η φιλοξενία άλλα και η αντιμετώπιση που είχαμε ως χώρα ήταν ξεχωριστή.
12068975_1479213535716400_8311666684263935310_o

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση