Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Βραβεύτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός
Βραβεύτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός

Βραβεύτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός

Για την προσφορά του στη διοργάνωση του 7ου βαλκανικού Open Matsui Cup

Την έναρξη των αγώνων του 7ου βαλκανικού Open Matsui Cup του δυναμικού Kyokushinkai Karate σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέα Ιωνίας .

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώνουν οΙωάννης Στεφάνου, η  Περιφέρεια και ο .

Πριν την έναρξη των αγώνων ο περιφέρειαρχης ς βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά του στη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Στο 7ο βαλκανικό Open Matsui Cup 2019 λαμβάνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, , Αλβανία, Μοντενέγκρο, Σλοβενία και στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων, εφήβων και ανδρών, γυναικών.

Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται στα Κ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμε αντιπάλους) και στο δυναμικό νοκ – ντάουν κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στο σύντομο χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες, τους αθλητές, τις οικογένειες τους, τους συλλόγους και τους φιλάθλους στην πόλη του Βόλου και στη Θεσσαλία, τόνισε ότι «είμαι βέβαιος πως για ακόμη μια φορά θα παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου αντάξιους της φήμης όλων των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση