Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Βράβευση Ζέττας Μ. Μακρή από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος
Βράβευση Ζέττας Μ. Μακρή από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος

Βράβευση Ζέττας Μ. Μακρή από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος

ια την προσφορά της στην ποδηλασία της Θεσσαλίας και την στήριξή της προς τον χρυσό Βολιώτη πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη

ια την προσφορά της, στο άθλημα της ποδηλασίας στη Θεσσαλία βραβεύθηκε εχθές, Κυριακή 12 Ιανουαρίου, από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος, η πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη .

Η κ. Μακρή από την πρώτη συνάντησή της, με τον Βολιώτη πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη τον περασμένο Νοέμβριο, άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της ποδηλασίας και προθυμοποιήθηκε αμέσως, με την θεσμική της ιδιότητα, να μεσολαβήσει στον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και να του γνωστοποιήσει μαζί με τον πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη τα προβλήματα αυτά.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε, μετά από μέριμνα της βουλευτή, μεταξύ του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του Βολιώτη Χρυσού Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Πίστας, όπου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι αγωνίες και οι προβληματισμοί του ιδίου και των συναθλητών του.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης που ήταν απόλυτα ενημερωμένος για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της ποδηλασίας, παρουσίασε στον κ. Βολικάκη, μία σειρά από μέτρα που προωθεί ήδη το Υπουργείο όπως η εφαρμογή ενός συστήματος αξιολόγησης των αθλητικών ομοσπονδιών με και διαφάνεια με στόχο την απόδοση επιχορηγήσεων στους εποπτευόμενους με βάση αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα μέσω του πρωτοποριακού συστήματος αξιολόγησης «Χίλων» ή το πρόγραμμα στήριξης Προ-ολυμπιακής Προσπάθειας («υιοθεσίας») αθλητών και αθλητριών, η οποία έχει στόχο να εμπνέει και να ευαισθητοποιεί εταιρίες, , έως και τον απλό φίλαθλο, προκειμένου ο καθένας/καθεμία με τον τρόπο του να βοηθήσει στην προετοιμασία αθλητών και αθλητριών, στο δρόμο ς της πρόκρισής τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο .

Τέλος, η κ. Μακρή δήλωσε πως αποτελεί μεγάλη τιμή η βράβευσή της από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος (ΤΕΚΕ) και πως θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια χρειαστεί, προκειμένου όλοι οι αθλητές και ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής να έχουν τις συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας που τους αξίζουν και να συνεχίζουν απερίσπαστοι την αξιοθαύμαστη προσπάθειά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση