Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Βράβευσε τους χορηγούς του το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Bόλου
Βράβευσε τους χορηγούς του το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Bόλου

Βράβευσε τους χορηγούς του το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Bόλου

 Βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Αστικού Παν. Γιόλας

Την Τετάρτη  21 Σεπτεμβρίου 2016  και ώρα 19.00 στην αίθουσα του α΄ oρόφου του Συνεδριακού Κέντρου FORUM , πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των χορηγών της περασμένης αθλητικής περιόδου , η των νέων αθλητριών και αθλητών και της επετειακής φανέλας και των δυο τμημάτων , παρουσία των αθλητριών και αθλητών μαζί με τους προπονητές τους .

Στις φανέλες ανδρών και γυναικών υπάρχει το σήμα των 80 χρόνων ενώ σ΄αυτή των γυναικών πάνω από το σήμα της ομάδας υπάρχει ένα αστέρι που υποδηλώνει το ένα πρωτάθλημα Ελλάδας , μοναδικής επαρχιακής , της ομάδας  το 1978.

Την έκανε η Βάλμη Κορομηλά , η οποία ανοίγοντας την εκδήλωση αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την αποδοχή της πρόσκλησης , ανέλυσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης .

Αυτό άρχισε με προβολή ολιγόλεπτου βίντεο από των ανδρών και γυναικών της περσινής περιόδου και μετά έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 Νικ. Τσεκούρα, ο οποίος -αφού ευχαρίστησε τους συμπαραστάτες – χορηγούς  στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ -αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα της ομάδας για να μπορούν να λειτουργούν αλλά και να καταφέρνουν να έχουν διακρίσεις και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο και ανδρικό τμήμα στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Αλέκος Μεταφτσής ο οποίος αφού αναφέρθηκε στη μεγάλη συμβολή των ανθρώπων που συμπαραστάθηκαν υλικά και ηθικά στα τμήματα , μίλησε  για τους στόχους που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός Βόλου και αυτοί είναι μόνο η κορυφή , μίλησε για το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει η ομάδα .

Παράλληλα ανακοίνωσε τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών στον αγώνα δρόμου , στις 9 Οκτωβρίου , για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με  Νεοπλασματική ασθένεια  ΦΛΟΓΑ , ενημέρωσε τους παριστάμενους για την διημερίδα με θέμα Υγιεινή και Ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους ενώ  ανεφέρε ότι  στις των Χριστουγέννων , διοργανώνεται φιλικός αγώνας μπάσκετ , με πρωτοβουλία  των LIONS , για ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση της ΔΕ του τμήματος μπάσκετ για να τιμηθεί ο Παναγιώτης Γιόλας , πρόεδρος της ΑΣΤΙΚΟ ΑΕ. Την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Γιόλα έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου ενώ το μέλος της ΔΕ Απόστολος Έξαρχος του έδωσε μια αναμνηστική φωτογραφία των δυο ομάδων .

Ο κ. Γιόλας στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην θετική έκπληξη που του προκάλεσε η βράβευση , μίλησε με θετικά λόγια για τις προσπάθειες των ανθρώπων του μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , τις οποίες και ο ίδιος  διακρίνει και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές στα πρωταθλήματά τους .

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε το site της ομάδας olympiakosvoloybasket.blogspot.gr .

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των χορηγών , στους οποίους δόθηκε μια αναμνηστική κορνίζα στην οποία απεικονίζονταν οι δυο ομάδες , ανδρών και γυναικών, με το λογότυπο του χορηγού και στο τέλος το ευχαριστήριο εκ μέρους της ΔΕ του τμήματος .

Οι χορηγοί που βραβεύτηκαν ήταν : Ελλήνων Άρτος ΑΕ –  ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ,Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Καφέ CRUZAR, ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ, Εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, VOLOS PALACE HOTEL, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Διαφημίσεις – Εκτυπώσεις  ΙΩΛΚΟΣ GROUP, Τηλεπικοινωνίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΟΛΟΥ, Εστιατόριο BACARE, Καφετερία MIKEL, Μαρμάρου Τέχνη  Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφέ ΑΕΡΙΚΟ, Εμπορεία Καφέ ΑΧΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εστιατόριο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ,  Φοροτεχνικό Γραφείο EN TAXIS, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί ΚΩΣΤΑΡΑ, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ, Εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙ,  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΤΖΕΚΑ, Καφετέρια PUERTO, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων  ΚΑΡΑΚΑΝΑ-ΠΙΤΣΙΩΡΗ, αρτοποιείο ΖΑΧΟΣ, Οικοδομικές εργασίες Αφών ΡΑΙΔΗ , Ουζερί ΙΩΔΙΟ, Μουσική Ταβέρνα ΓΚΑΖΙ, ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ cash & carry , Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, ΛΕΩΝ ΑΤΕ – Αλέξανδρος Καμπύλης, Γραφείο Τελετών ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ, Οικοδομικές Εργασίες ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ, Ανυψωτικές εργασίες – Χωματουργικά Μηχανήματα Π. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, καφέ JAM, EΨΑ Α.Ε, Κομμώσεις ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, Εστιατόριο ΑΥΡΑ, Ψησταριά Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, και  Δικηγορικό Γραφείο ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΗΡΟΣ.

Η κα. Κορομηλά, στη συνέχεια, παρουσίασε τις νεοαποκτηθείσες αθλήτριες Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Άνα Ταντουρόφσκα, Κική Δημητριάδου, Νένα Παγκαλίδου, Χριστίνα Ντόβα, Ιωάννα Ντότση και Κατερίνα Νούλα και τους νεοαποκτηθέντες αθλητές Θωμά Γεωργίου, Σταμάτη Σκαμάγκα, Αλέξανδρο Λουλούδη, Τελλίδη Κωνσταντίνο και  Μπαμπάνη Νικόλαο ενώ μετά κάλεσε τις Σταματία Διαμαντοπούλου και Χαρά Ντελή να παρουσιάσουν τις φανέλες των γυναικών και τους Νίκο Θέο και Αλέξανδρο Βλασταρίδη να παρουσιάσουν τις αντίστοιχες των ανδρών .

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ , προσφορά , όπως και η αίθουσα ,  του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Μίλτου Μουστακαλή .

Η ΔΕ του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί επίσης την κα. Βάλμη Κορομηλά για την βοήθεια της στην επιτυχία της εκδήλωσης, την Βαγγελίτσα Πιτσούλη, γραφίστρια στην εταιρεία ΤΥΠΟΤΕΧΝΙΚΗ του μέλους της ΔΕ κ Γιώργου Κουσιαρή και τον Χρήστο Παπακωνσταντίνου για την επιμέλεια των οπτικοακουστικών που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση και καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Βασίλειος Χατζόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλης Μπασδάνης, η εκπρόσωπος της Υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων Χρυσοβελώνη Μαρίνας που έλειπε στο Βερολίνο Ρένα Γεωργιτσάκη,ο πρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου Ιάσονας Χατζής ,  τα μέλη της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη και Απόστολος Κρεμαστάς (μέλος και της ΔΕ),  ο πρόεδρος των Κριτών Καλ/σης Μαγνησίας  Μπάμπης Μαντούδης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλ/σης Βαλεντίνος Κέτουλας, οι πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και το μέλος του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937  Νίκος Τσεκούρας,Πολύχρονης Ζάχος,  Θανάσης Μπέικος και Κάβουρας Νίκος , τα μέλη της ΔΕ Κώστας Γανώσης, Απόστολος Έξαρχος , Γιώργος Κουσιαρής, Νίκος Ρούμπος, Ζάκος Σαχίνης, Παπαχρήστος Βασίλης, Σακελλαρίου Γιάννης και Κολιός Βαγγέλης καθώς και φίλοι της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει την Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης που είχε σκοπό να τιμήσει όλους τους χορηγούς των τμημάτων αντρικού και γυναικείου Μπάσκετ.

Η βοήθεια όλων αυτών των επιχειρήσεων που στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο, δίνει δύναμη και κουράγιο για την προσπάθεια ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να είναι ο κορυφαίος αθλητικός σύλλογος της πόλης και μέσα στους  καλύτερους της Ελλάδας.

Ευχαριστούν επίσης την εταιρεία VALEANT PHARMASWISS HELLAS και τον εκπρόσωπό της Πέτρο Πλακιά για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού στα του Συλλόγου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση